Home TOP NEWS Ένας Μπρούνο δίχως φρένα!

Ένας Μπρούνο δίχως φρένα!

Ο Μπρούνο Φελίπε σε κάθε παιχνίδι επιβεβαιώνει το προφανές που δεν είναι άλλο από το ότι είναι με διαφορά την δεδομένη στιγμή ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει την απόδοση του και δικαιώνει όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν και που τον έφεραν στο «Ηλίας Πούλλος».


Ο Μπρούνο Φελίπε αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα για την ομάδα μας. Το παιχνίδι με την Δόξα ήταν το πέμπτο στο οποίο βρήκε δίχτυα. Σκόραρε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Απόλλωνα, με την ΕΝΠ, αλλά και στο χθεσινό που έγινε στην Περιστερώνα.

Ακόμη είμαστε στην αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα δυσκολευτεί να σπάσει και το ρεκόρ των 10 τερμάτων που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής της Αούστρια Λούστεναου τη σεζόν 2016-17.

Εκτός φυσικά από την προσφορά του στο σκοράρισμα ο Μπρούνο Φελίπε, στα εννέα παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε συμμετοχή σε ισάριθμα γκολ της ομάδας μας. Σε αυτά τα παιχνίδια είτε σκόραρε, είτε βοήθησε στο να δημιουργηθούν φάσεις για να έρθουν γκολ.

Τα γκολ και οι ασίστ του Μπρούνο

ΟΜΟΝΟΙΑ – Γκεντ: Ασίστ στο πρώτο γκολ
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ: Γκολ
Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ: Γκολ
Ρεάλ Σοσιεδάδ – ΟΜΟΝΟΙΑ: Γκολ
ΟΜΟΝΟΙΑ
– ΕΝΠ: Γκολ
OMONOIA
– ΕΝΠ: Ασίστ
Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ: Γκολ