Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Πίσω στο σκορ χωρίς να είμαστε άσχημοι… μπορούμε να επιστρέψουμε

Ημίχρονο: Πίσω στο σκορ χωρίς να είμαστε άσχημοι… μπορούμε να επιστρέψουμε


Από τα πρώτα του λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Θέλησαν και οι δύο ομάδες να κρατήσουν μπάλα και να κτίσουν με ορθόδοξο τρόπο τις επιθετικές τους προσπάθειες. Από λάθος όμως προήλθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία που ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από λάθος ήρθε και η πρώτη φάση στο παιχνίδι για την Πάφο.

Είχαν επιθετικό προσανατολισμό οι ομάδες με την Πάφο με το πέρασμα του χρόνου να αρχίζει να ελέγχει λίγο περισσότερο το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 25ο λεπτό όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έβαλε ιδιαίτερη πίεση στην άμυνα της Πάφου για να απαντήσει. Μία καλή στιγμή είχαμε με τον Παπουλή στο τέλος, ενώ και στις καθυστερήσεις θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με τον Ανσαριφάρντ.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ομάδα δεν ήταν άσχημη στο πρώτο 45λεπτο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή όμως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα και τα τελειώματα. Θέλει επίσης πολλή προσοχή πίσω.

Α Ημίχρονο

Στο 6ο λεπτό ο Μπρούνο δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Στο 9ο λεπτό έγινε λάθος στο κέντρο από την Πάφο, πήρε μπάλα ο Μπρούνο, άνοιξε στον Ανσαριφάρντ, αυτός έδωσε στον Παπουλή στο ύψος του πέναλτι που πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο Λοΐζου που έκανε σουτ όμως αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό.

Έγινε λάθος στην άμυνα μας στο 14ο λεπτό από τον Μπρούνο, πήρε ο Ζάιρο, άφησε στον Κανέ που έδωσε στον Τάνκοβιτς, έγινε σουτ το οποίο έφυγε κόρνερ. ΣΤην εκτέλεση ο Κβίντα βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε πάνω στον Ουζόχο.

Στο 19ο λεπτό Μπρούνο και Ανσαριφάρντ έκαναν το 1-2 έξω από την περιοχή, ο Βραζιλιάνος σούταρε με δύναμη πάνω στον Άντος.

Στο 25ο λεπτό ο Μπρούνο έκανε ξανά λάθος και οι της Πάφου έκλεψαν με τον Ζάιρο, ανέβηκε από δεξιά με ταχύτητα σέντραρε χαμηλά στον Σεμέδο ο οποίος πλάσαρε από κοντρά για το 1-0 

 Στο 28ο λεπτό ο Τάνκοβιτς έκανε δυνατό σουτ από απόσταση το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 29′ κάθετη πάσα έδωσε ο Σεμέδο στον Ζάιρο που σούτερα μέσα από την περιοχή άστοχα.

Στο 37ο λεπτό κόρνερ εκτέλεσε ο Μπρούνο, έκανε κεφαλιά ο Γιούστε, η πμάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα χωρις ο Λανγκ να μπορέσει να μπει στην πορεία της.

Στο 42ο λεπτό ο Παπουλής πήρε πάσα πλάγια από τον Μπρούνο, έξω από την περιοχή έκανε ωραίο πλασέ με τον Άντος να αποκρούει δύσκολα.

Στις καθυστερήσεις ο Ανσαριφάρντ πήρε μπάλα στο ύψος του πέναλτι, προσποιήθηκε, σούταρε όμως η μπαλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.