Home TOP NEWS Λένον: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση… να έχουμε πίστη...

Λένον: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοση… να έχουμε πίστη με τη Μάντσεστερ»


Μετά τον αγώνα ο Λένον μίλησε στους δημοσιογράφους.

Είπε:

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και με την απόδοση. Η ομάδα ήταν φανταστική σήμερα. Αν θα έρπεπε να ασκήσω κριτική ήταν το ότι καθυστερήσαμε να κάνουμε το 0-2. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Όλη η ομάδα λειτούργησε καλά στο γήπεδο. Ο Χάμπος ήταν φανταστικός. Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο τα καταφέραμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Διαιτητή. Γιατί στην Κύπρο υπάρχει τόση καθυστέρηση για το VAR.

Για την απώλειεα ευκαιρίων και για τον κόσμο: Όταν δημιουργείς ευκαιρίες τα γκολ θα έρθουν. Ήταν φάσεις που βγήκαν σήμερα με ποιότητα. Ο κόσμος μας σήμερα ήταν φανταστικός. Ήταν πολύ σημαντικό να αρχίσουμε αυτό το μήνα καλά. 

Για τις ευκαιρίες της Δόξας: Μία ήταν η σπουδαία ευκαιρία της Δόξας όμως ήταν εκείνη η μεγαλη απόκρουση του Φαμπιάνο. Εμείς είχαμε τις περισσότερες και τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Αν πετυχαίναμε το 2-0 νωρίτερα θα ήμασταν πιο άνετοι. Είναι καλή ομάδα η Δόξα και όσο έμενε το 1-0 μπορούσε να αναπνεύσει. 

Για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ: Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι μεγάλη εμπειρία για τους παίκτες. Είναι σημαντικό το ότι θα δεχθούμε τους οπαδούς της Μάντσετσερ. Άρχισε να σταθεροποιείτε. Κέρδισε τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ. Όμως όλοι είναι ευάλωτοι σε κάποιες στιγμές και θα το προσπαθήσουμε. Πρέπει να έχουμε πίστη για να διεκδικήσουμε.