Home TOP NEWS Post Game: Αντί να… σκαρφαλώσουμε, μείναμε καθηλωμένοι στη μέση του πίνακα

Post Game: Αντί να… σκαρφαλώσουμε, μείναμε καθηλωμένοι στη μέση του πίνακα


Αφήσαμε τρεις βαθμούς στο Τσίρειο στάδιο χθες βράδυ. Αυτό που στεναχωρεί είναι το γεγονός πως, αντί να κάνουμε βαθμολογικό άλμα, κολλήσαμε στη μέση του πίνακα την ώρα που απέναντι μας ήταν ένας εμφανώς κατώτερος αντίπαλος.

Έχει δίκαιο ο Λένον όταν λέει πως το μισό παιχνίδι ήταν σαν να γινόταν προπόνηση για την επίθεση, απέναντι σε άμυνα. Αυτό όμως κάνει ακόμα πιο στενάχωρο το γεγονός ότι χάσαμε έναν τέτοιο αγώνα. Είχαμε και τη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι, συν όλα τα άλλα, που μας άφησε στο τέλος με ένα μεγάλο γιατί. Πάνω σε κάποιους ποδοσφαιριστές φάνηκε χθες η κόπωση.

Στερηθήκαμε την ουσία χθες βράδυ ενώ γίνεται σίγουρα συζήτηση και για τη διαχείρηση που έγινε από τον προπονητή ο οποίος ίσως μπορούσε να φρεσκάρει λίγο περισσότερο την ομάδα με τις αρχικές του επιλογές.

Ο Μπρούνο ήταν αυτός που απώλεσε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες ενώ εκτέλεσε και το πέναλτι μας. Ο Λοϊζος είχε δοκάρι. Από κει και πέρα δεν ολοκλήρωσε προσπάθεια ο Ανσαριφάρντ, ούτε αργότερα  ο Χούπερ ενώ ο Κακουλλής μπήκε στο τέλος.

Ήταν κινητικός ο Παπουλής, ο Λοΐζος πήρε πάνω του κάποιες προσπάθειες οι οποίες δεν του βγήκαν ενώ ο Μπάρκερ που μπήκε στο δεύτερο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι.

Στο χώρο του κέντρου είχαμε θέματα, με Μιξ και Χαράλαμπο να μένουν από δυνάμεις ενώ ούτε και ο Κασάμα που μπήκε αργότερα μπόρεσε να ανεβάσει την ομάδα.

Δυστυχώς χάνουμε τον Φαμπιάνο με πρόβλημα στο ώμο, ευχόμενοι πως αυτό που αντιμετωπίζει δεν θα τον κρατήσει εκτός για καιρό.

Πληγώνει η απώλεια βαθμών όμως πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι διότι ακολουθεί ένα κρίσιμο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Μάντσεστερ και ακολούθως οι αγώνες του πρωταθλήματος αποκτούν κρίσιμο χαρακτήρα, έτσι όπως τα κάναμε.