Home TOP NEWS Ρομάν Μπέζους – Λίγος ο αγωνιστικός του χρόνος μέχρι στιγμής

Ρομάν Μπέζους – Λίγος ο αγωνιστικός του χρόνος μέχρι στιγμής


Ήταν κανονικά στην αποστολή χθες βράδυ ο Ρομάν Μπέζους όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Τσίρειο. Θυμίζουμε πως πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τενοντίτιδα που τον άφησε εκτός για κάποιους αγώνες.

Έπαιξε μερικά λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα, έπαιξε πολύ λίγο και με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Γενικότερα ο συνολικός χρόνος του Ουκρανού μέχρι στιγμής είναι ελάχιστος. Τέσσερεις συμμετοχές και μόλις 60 αγωνιστικά λεπτά στην Ευρώπη κατέγραψε, τέσσερεις συμμετοχές και 160 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα μέχρι στιγμής ο Μπέζους δεν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε. Το βάρος για τη θέση στο Νο. 10 είναι για την ώρα στους ώμους του Παπουλή και το αγωνιστικό ανέβασμα του Μπέζους στη συνέχεια θα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Τα εντυπωσικά γκολ που πέτυχε κόντρα σε ΑΕΚ και Δόξα καταγράφονται, όμως πρέπει να σταθεροποιήσει απόδοση ως βασικός. Ο Ουκρανός ανακοινώθηκε από την ομάδα στις 6 Αυγούστου, δύο μήνες και κάτι προηγουμένως δηλαδή, κι όμως ακόμη δεν μπόρεσε να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό.