Home TOP NEWS Post Game: Κατώτερη, δέχθηκε την ήττα και… είναι αναγκασμένη να κοιτάξει τις...

Post Game: Κατώτερη, δέχθηκε την ήττα και… είναι αναγκασμένη να κοιτάξει τις εγχώριες υποχρεώσεις!

Στο ντεμπούτο του Γιανίκ Φερέρα στον πράσινο πάγκο η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε κατώτερη από την αντίπαλο της και φυσιολογικά δεν μπόρεσε να αποσπάσει το βαθμολογικό όφελος, πέφτοντας ουσιαστικά θύμα ανωτερότητας της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.


Για την ομάδα μας ήταν η 5η ήττα σε 5 παιχνίδια στον όμιλο της και πλέον το όνειρο για πρόκριση σε νοκ – άουτ φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξεθώριασε για τα καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μπορέσει να εξασφαλίσει την προνομιούχα τρίτη θέση θα πρέπει να παρουσιαστεί σε μια βδομάδα στην Μολδαβία κόντρα στην Σέριφ και να νικήσει με 3-0 και πάνω.

Όσον αφορά το παιχνίδι, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα, της έλειπε η ηρεμία στην μεσαία γραμμή, οι ποδοσφαιριστές μας έχαναν συνεχώς τις μονομαχίες σε όλες τις γραμμές και με την ποιότητα της η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές να έχουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Ο Βέλγος προπονητής όντας και το πρώτο του παιχνίδι στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας δοκίμασε διάφορα πράγματα. Άρχισε την αναμέτρηση με σχηματισμό 4-2-3-1, στην συνέχεια το γύρισε σε 4-4-2 και τέλειωσε την αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι παραταγμένη στο γήπεδο με 3-5-2 με επιθετικογενή τάση.

Μετά την είσοδο του Παπουλή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και του Ανσαριφάρντ είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίζει να πατάει κάπως το πόδι της στο “γκάζι” και προς τα τέλη του παιχνίδιου είχε το καλύτερο της διάστημα με τον Ιρανό επιθετικό να χάνει μια καλή ευκαιρία σε τετ – α – τετ με τον Ρεμίρο, ενώ ο Ούγγρος διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτι σε παράβαση του αμυντικού πάνω στον Καρίμ.

Σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι ξεχωρίσαμε τον Παπουλή ο οποίος πέρασε στο γήπεδο ως άλλαγη κι από την ώρα που πάτησε γρασίδι, έτρεχε, προσπαθούσε να βάλει πίεση στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε γενικές γραμμές ήταν από τους πιο κινητικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κασάμα. Ο Αφρικανός μεσοαμυντικός πάλεψε σκληρά κόντρα στους παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, είχε πολλά τρεξίματα και μοίρασε κάποιες μπαλιές. Ήταν εμφάνιση από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που μπορούμε να πούμε μας αφήνει αισιοδόξους ένοψει της συνέχειας.

Τώρα ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του θα κλήθούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών τους απ’ αυτό το παιχνίδι και να τους προετοιμάσουν κατάλληλα έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στο επόμενο πολύ σημαντικό ματς που ακολουθεί με την  Ανόρθωση και θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.