Home TOP NEWS Οι δηλώσεις του Φερέρα μετά το ματς με την Σοσιεδάδ

Οι δηλώσεις του Φερέρα μετά το ματς με την Σοσιεδάδ

Ο Φερέρα παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του ΜΜΕ μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Οι δηλώσεις του:

Αρχικά: “Είναι παράξενο αυτό που θα πω μετά από μια ήττα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον. Έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε αλλά είδα αρκετά καλά πράγματα”.

Αναφερθήκατε στον τρόπο σκέψης των παικτών. Η ομάδα έχει συνεχόμενες ήττες, είναι πρώτα η ψυχολογία που πρέπει να αλλάξει; “Σίγουρα είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον και δουλεύουμε σε αυτό. Τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε ψυχολογία. Αν… τυφλωθούμε από το αποτέλεσμα, δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε αυτοπεποίθηση”.

Πως θα διαχειριστείτε το κρίσιμο παιχνίδι με την Ανόρθωση; “Όταν δεις τη βαθμολογία, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Δεν έχουμε χρόνο ανάμεσα στους αγώνες, δεν παραπονούμαστε όμως γιατί είμαστε στην Ευρώπη και είναι αυτό που θέλουμε. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά χωρίς να… ενοχλήσουμε το σώμα μας γιατί μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα υπάρχει κούραση”.

Περιμένετε επιστροφές παικτών με την Ανόρθωση; “Ο Μιξ ήταν άρρωστος, τώρα είναι καλύτερα και σε 2-3 μέρες ίσως είναι ακόμα καλύτερα και ίσως ο Ψάλτης αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας”.

Το βίντεο: