Home TOP NEWS Λένον: «Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από την ημέρα της κλήρωσης… θέλουμε να...

Λένον: «Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από την ημέρα της κλήρωσης… θέλουμε να τους ανταγωνιστούμε»


Ο προπονητής της ομάδας μας μιλάει στα ΜΜΕ για το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα γίνει αύριο στις 19:45 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μπάρκερ: Είναι σημαντικό γεγονός για την ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους.

Λένον: Είναι προνόμιο να αντιμετωπίζουμε την Γιουνάιτεντ. Είναι σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να τους ανταγωνιστούμε. Περιμέναμε από την ημέρα της κλήρωσης αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Όμως μας δίνει τεράστιο κίνητρο. Είναι και για μένα κάτι εξαιρετικό ως προπονητής να είμαι αντίπαλος της Μάνστεστερ.

Μπάρκερ για την παρουσία του στην Κύπρο: Είναι καλό και δύσκολο το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και κάποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό μόνο όταν έρθει εδώ. Υπάρχουν καλοί παίκτες, ειδικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό με ξάφνιασε και με εντυπωσίασε.

Μπάρκερ για την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα: Είναι σίγουρα ιδιαίτερο ματς αφού έχω μεγαλώσει στο Μάντσεστερ. Όμως θέλουμε να πιάσουμε καλή απόδοση, πρέπει να δώσουμε τα πάντα, πρέπει να παλέψουμε.  Η ομάδα έδωσε πολλά για να κερδίσει αυτή τη θέση. Πρέπει να το απολάυσουμε αλλά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι.

Μπάρκερ για το κλειδί του αγώνα και την προσέγγιση των παικτών: Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ. Πρέπει όμως να μην το σκεφτόμαστε έτσι και να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα.

Λένον για το τι χρειάζεται να κάνει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ: Να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από την Γιουνάιτεντ. Πρέπει όλοι να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα χρειαστούμε τον Φαμπιάνο. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στην άμυνα. Να βγάλουμε ενέργεια στις αντεπιθέσεις. Δεν είναι πρόβλημα το κίνητρο αφού απέναντι μας είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και χωρίς τη μπάλα. Θέλουμε φουλ συγκέντρωση και να παίξουμε το παιχνίδι μας και όχι μόνο να μείνουμε στη στιγμή που θέλουμε να απολαύσουμε. Φυλάμε πάντως όλη μας την ενέργεια για αύριο το βράδυ.

Ποιες οι εμπειρίες σου απέναντι στη Μάντσεστερ: Αξέχαστη βραδιά όταν με τη Σέλτικ κέρδισε τη Γιουνάιτεντ. Είχα καλές παρουσίες και όταν ήμουν στη Λέστερ. Ήταν διδακτικά τυα χρόνια μου απέναντι σε αυτή την ομάδα. Ζήτησα σέξι γκρουπ . Μπορούσαμε για κάτι καλύτερο με Σοσιεδάδ, δεν ήμασταν καλοί με τη Σέριφ. Θα είναι τρομερό αν καταφέρουμε κάτι αύριο. Όταν αρχίσει το παιχνίδι μπαίνεις στην πραγματικότητα. Υπάρχει αγάπη για τη Γιουνάιτεντ εδώ στην Κύπρο και θέλουμε μία καλή παρουσία.

Το βίντεο: