Home TOP NEWS Δουλειά στα πόδια του…

Δουλειά στα πόδια του…


“Χρειάζομαι ακόμη πέντε γκολ για να φτάσω τα 250 στην καριέρα μου, ελπίζω να το πετύχω αυτό”. Αυτή ήταν η δήλωση του Γκάρι Χούπερ ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Άγγλος στράικερ την περασμένη Δευτέρα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Λοίζου και με ιδανικό τελείωμα κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό και να δει δίχτυα για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα είναι το τελευταίο του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ και μέχρι να επιστρέψει το βάρος θα πέσει στους Γκάρι Χούπερ και τον Κακουλλή.

Ο Χούπερ σίγουρα θα κληθεί από τον Φερέρα να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια και να αντικαταστήσει τον Ιρανό επιθετικό και θα είναι δουλειά στα πόδια του, να “χτίσει” μια καλή σχέση με τα δίχτυα και να φτάσει στον αριθμό των γκολ που θέλει.

Σίγουρα η διακοπή που θα ακολουθήσει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό θα βοηθήσει τον Άγγλο επιθετικό να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς, άλλωστε ο ποδοσφαιριστής στα παιχνίδια που αγωνίστηκε φάνηκε να αποδίδει και να φέρνει καρπούς η δουλειά που κάνει, καθώς παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος.