Home TOP NEWS Κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς κάνενα περιθώριο λάθους και απώλειας βαθμών

Κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς κάνενα περιθώριο λάθους και απώλειας βαθμών

Στόχος της ομάδας μας πριν την διακοπή ήταν το 3 στα 3, ωστόσο η προσπάθεια να γίνει αυτό σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη Λεμεσού.


Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι μετά τους χαμένους βαθμούς την περασμένη αγωνιστική, οι  ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα θα πρέπει να κατεβούν στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και μη έχοντας άλλη επιλογή να ψάξουν μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να κλείσουν ένα δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα με μια επιτυχία.

Στα χαρτιά και πριν να ξεκινήσει η σημερινή αναμέτρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει το τρίποντο και αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι θα κληθούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και να ξεδιπλώσουν την ποιότητα τους, να παίξουν με πάθος και δύναμη, διεκδικώντας από το μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη.

Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, δείχνει ότι δεν είναι και στο καλύτερο του φεγγάρι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι και δεν πρέπει να ξεγελάει κανένα μα κανένα στο “Ηλίας Πούλλος”. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές την φετινή σεζόν που η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε την “μπανανοφλούδα” με τέτοιες ομάδες και σήμερα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική να μην την ξαναπάθει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιανίκ Φερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό παιχνίδι τους Φαμπιάνο, Μπασίρου, Μάθιους, Ζαχαρίου που είναι τραυματίες, όπως επίσης και τον Κασάμα που θα εκτίσει σήμερα την ποινή του, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος στο ματς με τον Αποέλ. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητής.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Primetel, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε ζωντανά από την γραπτή μετάδοση του OmonoiaNews.