Home TOP NEWS Επιστρέφει και στρώνεται στη δουλειά!

Επιστρέφει και στρώνεται στη δουλειά!


Με το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Γιανίκ Φερέρα αναχώρησε για την πατρίδα του αφού οι παραπάνω μέρες που έχει τώρα στη διάθεση του, του έδωσαν την ευκαιρία να πάει στο Βέλγιο για να διευθετήσει κάποια δικές του προσωπικές δουλειές.

Η επιστροφή του στην Κύπρο αναμένεται αύριο, οπόταν και θα επαναρχίσει η δουλειά του με στόχο να συνεχίσει η ομάδα το αγωνιστικό της ανέβασμα. Οι επόμενες προπονήσεις θα γίνονται με «εμπόδια» αφού θα είναι αρκετοί αυτοί που θα λείψουν λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με το Αποέλ. Ένας αγώνας κρίσιμος για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η διαφορά μας σήμερα από τον «αιώνιο» είναι στους οκτώ βαθμούς, οπότε κάντε τα μαθηματικά.

Για την ώρα ο Φερέρα και οι συνεργάτες του θα αναμένουν την επιστροφή των διεθνών, ελπίζοντας ότι δεν θα προκύψουν αγωνιστικά προβλήματα και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους παρόντες, με κάποιους ποδοσφαιριστές να συγκεντρώνουν περισσότερη προσοχή πάνω τους ώστε να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Έχουμε ακόμη μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα, στις 27 του μηνός θα γίνει το παιχνίδι με το Αποέλ, όμως για τον Φερέρα το διάστημα που θα μεσολαβήσει θεωρείται ως το πιο σημαντικό για τη χρονιά, αφού για πρώτη φορά θα έχει μπόλικο χρόνο να δουλέψει στο Γέρι, χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.