Home TOP NEWS Ικανοποιητική συγκομιδή αλλά… χρειάζεται και συνέχεια!

Ικανοποιητική συγκομιδή αλλά… χρειάζεται και συνέχεια!

Ο Γιανίκ Φερέρα είναι μόλις τρεις βδομάδες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κατάφερε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει κάποια από τα θέλω του στους ποδοσφαιριστές, ενώ σιγά – σιγά αρχίζει να φαίνεται και το έργο του εντός των τεσσάρων γραμμών.


Δεν θα αναφερθούμε στα παιχνίδια της Ευρώπης με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σέριφ στα οποία κόουτσαρε την ομάδα μας ο Φερέρα, αλλά στα τρία ματς πρωταθλήματος, στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πανηγυρίσει δύο νίκες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό Λευκωσίας και μάλιστα με καθαρό σκορ, ενώ σε ένα παιχνίδι εξήλθε ισόπαλη κι αναφερόμαστε φυσικά σε αυτό κόντρα στον Άρη Λεμεσού, στο οποίο κατάφερε να βγάλει αντίδραση για πρώτη φορά ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Η συγκομιδή πάντως των επτά βαθμών σε τρία παιχνίδια μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανοποιητική, αν κρίνουμε με αυτά που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι αριθμοί που συνοδεύουν τα τρία παιχνίδια με Ανόρθωση, Άρη και Ολυμπιακό είναι άκρως ενθαρρυντικοί και μας κάνουν να αισιοδοξοξούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας που θα είναι ακόμη πιο απαιτητική.

Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα με Ανόρθωση και Ολυμπιακό κράτησε απαραβιάστη την εστία του, ενώ στα τρία παιχνίδια ο συντελεστής των τερμάτων είναι 7-1. Φυσικά στο επιθετικό τρίτο θα μπορούσε τα πράγματα να ήταν καλύτερα, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αυτά τα παιχνίδια και αν δεν υπήρχε το πρόβλημα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και το τελείωμα φάσεων.

Σίγουρα δεν πετάμε στα σύννεφα, κρατάμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχίζει δειλά – δειλά να βρίσκει τα πατήματα της, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν πίσω σε απόδοση δείχνουν να ανεβαίνουν και μάλιστα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Φερέρα σε ανάρτηση του (δείτε εδώ) το επισήμανε ότι, “είμαστε στην αρχή της μεταμόρφωσης”, εμείς ερχόμαστε και λέμε ότι για να συνεχιστεί η αντεπίθεση και για να καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει πιο ψηλά θα πρέπει να δοθεί και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.