Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Μα να μην μπορούμε να χαρούμε ούτε λίγο…

Άποψη: Μα να μην μπορούμε να χαρούμε ούτε λίγο…

Πήγαμε λίγο να χαρούμε χθες μετά την νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας, πήγαμε σπίτι να δούμε την εκπομπή Total green και έκαμαν την καρδιά μας περιβόλι…


Τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Ομάδας είναι άκρως σοβαρά και σημαντικά, δεν θα μπω στη διελκυστίνδα σωστού και λάθους. Πάντως για μια ακόμα φορά οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ χωρίστηκαν και πάλι σε δυο στρατόπεδα των υπέρ και κατά, είναι κρίμα να συμβαίνει κάθε λίγο κάτι το οποίο θα προκαλεί ανησυχία σε αυτό τον κόσμο, είναι κρίμα και άδικο!

Δεν περιμένω από κανένα επιχειρηματία να αγαπήσει, να παθιαστεί και να πονέσει όσο εμείς την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως περιμένω από τους κυρίους του Σωματείου με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να δουν το καλό της ομάδας αλλά και του ίδιου του Σωματείου.

Φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ , δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος προχωρά, οι καιροί αλλάζουν, με απόψεις της δεκαετίας του 1950 δεν θα πάμε μπροστά θα είμαστε απλά θεατές. Αν, τελικά δεν τα βρουν Παπασταύρου – Σωματείο, και τα πράγματα στραβώσουν και δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά να παλεύει για να ζήσει και να είναι απλά κομπάρσος, κανένας δεν θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Παπασταύρου αλλά από το Σωματείο θα ζητήσουν ΌΛΟΙ. Στην τελική κάντε Γενική Συνέλευση να εξηγηθεί στα μέλη το πλάνο.

Επίσης το προπονητικό κέντρο της κάθε ομάδας είναι η πρώτη εικόνα που βλέπουν οι νέοι παίκτες και είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται ότι ήρθαν σε ένα μεγάλο σύνολο και να βλέπουν ένα προπονητικό κέντρο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πιστός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.