Home TOP NEWS Μακριά από κάθε ρεαλισμό… για αυτό που φαντάζει ακατόρθωto

Μακριά από κάθε ρεαλισμό… για αυτό που φαντάζει ακατόρθωto


Εκείνο το παιχνίδι της πρεμιέρας στο ΓΣΠ είναι αυτό που μας περιορίζει τις πιθανότητες πρόκρισης. Διότι αν πηγαίναμε στη Μολδαβία για να κυνηγήσουμε απλά τη νίκη, τότε θα μπορούσαμε να μιλούσαμε με περισσότερο ρεαλισμό για επιτυχία.

Το γεγονός όμως ότι, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά αύριο, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για να ονειρευόμαστε. Και δεν είναι μόνο αυτό που κάνει την προσπάθεια μας εξαιρετικά δύσκολη, αλλά και το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη δείχνει κάπως να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα θέλω του νέου της προπονητής.

Και κακά τα ψέματα, αύριο πάμε για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Το μοναδικό «θετικό», είναι πως ξέρουμε προς τα που πρέπει να κοιτάξουμε. Προς την επίθεση, από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε νωρίς τότε αμέσως τα δεδομένα αλλάζουν.

Θα περιμένουμε να ακούσουμε κι από τον προπονητή την προσέγγιση του για τον αυριανό αγώνα ενώ σαφώς και θα παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα στο γήπεδο της Σέριφ.

Αύριο η ομάδα είναι αναγκασμένη να προσπαθήσει να ανατρέψει κάθε ρεαλισμό, σε ότι έχει να κάνει με τις πιθανότητες πρόκρισης, και να επιχειρίσει αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο.