Home TOP NEWS Με αυτούς δουλεύει αυτές τις μέρες ο Φερέρα

Με αυτούς δουλεύει αυτές τις μέρες ο Φερέρα


Χωρίς 13 ποδοσφαιριστές διεξάγονται οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα στο «Ηλίας Πούλλος». Μετά το τετραήμερο ρεπό που πήραν οι μη διεθνείς, χθες ο Φερέρα τους συγκέντρωσε στο προπονητικό κέντρο και άρχισε η δουλειά για τον επόμενο αγώνα.

Αυτού που έμειναν πίσω είναι οι Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Γιούστε, Λέτσιακς, Μάθιους, Ψάλτης, Μπασιρού, Κούσουλος, Κασάμα, Ντίσκερουντ, Παπουλής, Μπέζους, Μπρούνο, Μπάρκερ, Ζαχαρίου και Χούπερ.

Πολλοί εξ αυτών θα είναι βασικοί στο παιχνίδι με το Αποέλ. Δίνεται αυτές τις μέρες η δυνατότητα στον προπονητή μας να δώσει βαρύτητα σε ατομικό επίπεδο, πάνω σε κάποια παιδιά που είναι στη διαδικασία να ανεβάσουν κι άλλο την απόδοση τους, αλλά και με κάποιους παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών να επανέλθουν πλήρως.

Την ίδια ώρα ο Φερέρα αναμένει την επιστροφή των 13 διεθνών για να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του για τον ντέρμπι.

Το θετικό είναι ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσουν μαζικά οι επιστροφές και θα έχουμε μπροστά μας σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεων πριν τον αγώνα.