Home TOP NEWS Post Game: Κάναμε το καθήκον μας, συνεχίσαμε ανοδικά και βλέπουμε μπροστά και...

Post Game: Κάναμε το καθήκον μας, συνεχίσαμε ανοδικά και βλέπουμε μπροστά και ψηλότερα


Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από τη χθεσινοβραδινή νίκη με 4-0 επί του Ολυμπιακού, όμως σε γενικές γραμμές δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε πως κάναμε κάτι ιδιαίτερο.

Είναι γεγονός πως συνεχίσαμε ανοδικά, πως είχαμε πολύ καλή διάθεση στο παιχνίδι, ομως είναι επίσης γεγονός πως απέναντι μας ήταν η πιο αδύναμη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η νίκη μας ήταν πανεύκολη αφού ο Ολυμπιακός μάλλον οδεύει ολοταχώς για τη δεύτερη κατηγορία. Το λένε τα αποτελέσματα του, το λένε και οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ το ότι πρόσθεσε τρίποντο στη βαθμολογική της συγκομιδή ήταν το αυτονόητο και αυτό που έπρεπε να γίνει.

Ο Λοΐζου έκανε ακόμη ένα βηματάκι προς τα πάνω, στην πορεία του να επανέλθει πλήρως και να ξαναβρει τον καλό εαυτό του. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα βοηθήσει στη συνέχεια έδειξε σε ακόμα έναν αγώνα να είναι ο Χούπερ. Ήταν ξανά θετική η παρουσία του Μπάρκερ ενώ σταθερός ήταν και ο Χάμπος.

Ο Κίτσος έκανε ακόμα μία μεστή εμφάνιση και δικαίως κερδίζει τη θέση του στην εντεκάδα. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά και ο Ψάλτης. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και ο Ουζόχο.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Φερέρα δίνει ώθηση με τις κινήσεις του στην ομάδα. Μπήκαν στο δεύτερο μέρος και σκόραραν οι Μάταβς και Κακουλλής.

Αφήνουμε τελευταίο τον Κούσουλο. Αρχίζει να παίρνει για τα καλά τα πάνω του ο Γιάννος. Χθες φόρεσε ξανά το περιβραχιόνιο και απέδειξε πόσο πολύ το αξίζει. Γεμάτος όρεξη για ποδόσφαιρο, έβαλε στο παιχνίδι του και τη φαντασία, έβγαλε ένα ματς χωρίς λάθη και οι κινήσεις του ήταν όλο ουσία όταν προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε. Μαζί με τον Χάμπο συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο. Κι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε από τον αρχηγό μας.

Ξαναλέμε πως η ομάδα έκανε χθες βράδυ απλά το καθήκον της. Το 4-0 με το οποίο κερδίσαμε δεν θα πρέπει να παραπλανά. Σαφώς και πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αυτό κι ενώ έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι. Και δεν το χαρακτηρίζουμε ως τέτοιο γιατί είναι κόντρα στο Αποέλ, αλλά γιατί αν θέλουμε να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση της διάκρισης μέσω του πρωταθλήματος, η συγκομιδή των βαθμών δεν θα πρέπει να σταματήσει στην επόμενη αγωνιστική.