Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού και έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της σε αυτό με τον Ολυμπιακό το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του, αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ του ενός παιχνιδιού με του άλλου καλείται να διορθώσει κάποια πράγματα, έτσι ώστε να  παρουσιάσει την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τους “μαυροπράσινους” έτοιμη για να “χτυπήσει” το τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βέλγος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κασάμα που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και στους τραυματίες, Φαμπιάνο, Μάθιους και Μπασίρου με τους δύο τελευταίους να υπολογίζεται ότι, ίσωε επανέλθουν μετά την διακοπή.

Πάντως στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το τρίποντο μοιάζει με μονόδρομος. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ στόχευαν πριν την διακοπή για το 3 x 3 στις αναμετρήσεις με Ανόρθωση, Άρη και Ολυμπιακό, ωστόσο η ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τον Λεμεσιανό σύλλογο κάνει τη νίκη ακόμη πιο επιτακτική.