Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά δεδομένα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι

Τα αγωνιστικά δεδομένα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αποέλ το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του είδαν τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, πλην του Καρίμ Ανσαριφάρντ που βρίσκεται στο Κατάρ για το Μουντιάλ να επιστρέφουν χωρίς ευτυχώς κανένα απολύτος πρόβλημα.

Ο Βέλγος τεχνικός βλέπει τους Μπασίρου και Μάθιους που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού να ακολουθούν το πρόγραμμα προπόνησης και να θέτουν τον εαυτό τους στην διάθεση του προπονητή τους. Αναμένουμε τους δύο προαναφερθέντες να τους δούμε στην αποστολή, το αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον προπονητή.

Απο εκεί και πέρα ο προπονητής της ομάδας μας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαμπιάνο που είναι στο στάδιο αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του στον ώμο με την επιστροφή του να αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο, αλλά και στον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Αμφίβολος είναι και ο Έκτορ Γιούστε.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι αυτά, με τις επιλογές για τον Φερέρα για το παίχνίδι με τον Αποέλ να είναι αυξημένες. Πάντως όποιοι και να επολεχθούν την ερχόμενη Κυριακή να αγωνιστούν θα χρειαστεί να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο να αποφύγουν τα λάθη και να είναι αποτελεσματικοί μπροστά από το αντίπαλο τέρμα κάτι που αν γίνει θα αυξήσουν τις ποθανότητες για τη νίκη.