Home TOP NEWS Το ότι δεν το λένε, δεν σημαίνει πως δεν το πιστεύουν…

Το ότι δεν το λένε, δεν σημαίνει πως δεν το πιστεύουν…


Μπορεί στο ξεκίνημα τη περιόδου η οριοθέτηση του στόχου στο πρωτάθλημα να ήταν στο ψηλότερο σκαλοπάτι, σήμερα ωστόσο, ύστερα από το πέρας 11 αγώνων, η θέση μας δεν επιτρέπει μεγάλες κουβέντες.

Και ερωτήθηκε σχετικά χθες βράδυ ο Γιάννης Κούσουλος στο ”Total Green”. Δεν βγήκε μεν η λέξη πρωτάθλημα από το στόμα του ωστόσο είπε χαρακτηριστικά:  «Όλοι ξέρουμε τον στόχο της Ομόνοιας, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά αυτή τη στιγμή όπως ήρθαν τα πράγματα στόχος είναι κάθε παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να πάρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε στο τέλος να ξέρουμε τι περισσότερο μπορούμε να κυνηγήσουμε».

Μάλιστα όπως ανέφερε, στα αποδυτήρια αναγνωρίζουν όλοι πως δεν αξίζει στην ομάδα και τον κόσμο της, η θέση στην οποία βρισκόμαστε. Γνωρίζουν ασφαλώς πως μπορούν για πολύ καλύτερα και πολύ ψηλότερα.

Η αρχή που έγινε με τον Φερέρα είναι καλή όμως απαιτείται συνέχεια. «Μέχρι στιγμής μας βγαίνει σε καλό, ελπίζουμε να συνεχίσουμε» είπε ο Κούσουλος.

Και είναι η μεγάλη μας ευκαιρία στο ντέρμπι που ακολουθει, με νίκη να κάνουμε την εκτόξευση μας για τις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Ενδεχόμενη επιτυχία θα μας δώσει τεράστια ώθηση για να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε για τα καλά.