Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Παλιά τους τέχνη…

Άποψη: Παλιά τους τέχνη…

Ξέρω ότι έχουμε πολύ πιο σημαντικά θέματα από τα κόλπα των άλλων,  ωστόσο, επειδή δημιουργούν κλίμα και επειδή κάποιοι επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο αποφάσισα να γράψω τα πιο κάτω.


Μετά τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή τέθηκε σε εφαρμογή ο γνωστός μηχανισμός των απέναντι, με τον εκτελών χρέη εκπροσώπου τύπου, με τις γνωστές ευαισθησίες περί  ούτω καλούμενης αδικίας που τον διέπουν τα τελευταία  δύο – τρία χρόνια, να πιάνει στο στόμα του την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να υπενθυμίσουμε στον εν λόγω κύριο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δέχθηκε καμία προειδοποίηση, από κανένα,  για βίαιες συμπεριφορές, οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έπαιζαν κυνηγητό στον αυτοκινητόδρομο με τους οπαδούς της ΑΕΛ, οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έκαναν ταπελλομαχίες με τους οπαδούς του Απόλλωνα στο Τσίρειο, οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν καβγάδισαν με αστυνομικούς έξω από το Τσίρειο.

Είναι  ωραίο και εύκολο  να δημιουργείτε κλίμα για εσωτερική κατανάλωση, αλλά κύριοι με αυτές τις τοποθετήσεις είστε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, μια λύση που για να λέμε την αλήθεια δεν την θέλετε και ιδιαίτερα….

Αγαπητοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι  όχι πυρσό αλλά τσιγάρο να ανάψουμε από εδώ και πέρα στην κερκίδα , θα τιμωρηθούμε.

ΠΙΣΤΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ