Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φερέρα: «Χαρούμενοι για τη νίκη, πιστώνεται στους παίκτες μας»

Φερέρα: «Χαρούμενοι για τη νίκη, πιστώνεται στους παίκτες μας»


Είπε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Γιανίκ Φερέρα:

Μπράβο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πολλοί θα σκεφτούν  ότι επειδή παίζαμε με τον τελευταίο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να βάλει 4-5 γκολ. Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Μπράβο τους που παρέμειναν ήρεμοι και στο τέλος σίγουρα αξίζαμε το γκολ που σκοράραμε. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα. Είναι εξαιρετικοί οι τρεις βαθμοί αλλά και ψυχολογικά είναι πολύ σημαντικό. Αποφύγαμε ένα δράμα απόψε οπότε για ακόμα μία φορά πιστώνεται η νίκη στους παίκτες.

Για την εμφάνιση της ομάδας; Βλέπουμε τα θετικά παρά τα αρνητικά. Μερικές φορές είναι κα ιτα παιχν΄διια να κάνεις υπομονή. Ίσως μερικές φορές πρέπει να κουράσεις τον αντίπαλο. Αυτό που είδα να μην βελτιώνεται είναι η αποτελεσματικότητα μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Ο Ακρίτας όμως ήταν οργανωμένος πίσω και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Ήταν δύσκολος αγώνας, προσπαθήσαμε να έχουμε ποικιλία στην επίθεση. Κρατάμε τη νίκη και τα θετικά αλλά και να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και τώρα ντέρμπι: Είναι δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι που τελείωσε, οπότε τώρα δεν θα σκεφτώ τώρα το επόμενο παιχνίδι πόσο μάλλον τα επόμενα δύο.

Για τα αγωνιστικά: Θα περάσει από MRI ο Χούπερ αύριο, ο Μιξ και ο Μάταβς ήταν ασθενείς.