Home TOP NEWS «Η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί… τώρα τεστ αντοχών, ευχόμαστε να το...

«Η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί… τώρα τεστ αντοχών, ευχόμαστε να το περάσουμε»


Μίλησε στη κάμερα της Primetel ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το παιχνίδι.

Είπε αναλυτικά:

Στο σημείο που βρισκόμαστε και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε μία απώλεια απόψε. Ήρθε το γκολ που μας έδωσε τρεις βαθμούς και μας κρατάνε στην προσπάθεια να ανέβουμε. Θα ήταν άσχημο πριν τα δύο παιχνίδια ντέρμπι να έχουμε απώλειες βαθμών στην έδρας μας. Βρήκαμε ευκαιρίες στο πρώτο και στο δεύτερο για να σκοράρουμε νωρίτερα. Η ομάδα όμως δεν σταμάτησε να προσπαθεί να σκοράρει, είχαμε και το γκολ που ακυρώθηκε, ευτυχώς η έμπνευση του Μπέζους που έφερε του βαθμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Απόψε θα ηρεμίσουμε και από αύριο αρχίζει δουλειά για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. 

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: Περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούμε απέναντι στην ΑΕΚ, σε μία δύσκολη έδρα άρα θέλουμε να δούμε ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα δουλειάς πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στην Αρένα και ευχόμαστε να πάρουμε τους βαθμούς. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι ένα τεστ αντοχών σε πολλούς τομείς και ευχόμαστε να το περάσουμε επιτυχώς. 

Έχουμε 9 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Αντιλαμβανμόμαστε την απογοήτευση. Περιμέναμε τη χρονιά διαφορετική όμως πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να επιστρέψουμε. Έχουμε ένα νέο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να πλησιάσει τις πιο ψηλές θέσεις για να διεκδικήσουμε κάτι καλό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.