Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-0: Καλή η προσπάθεια μας, δεν είναι για την ώρα αρκετή

Ημίχρονο 0-0: Καλή η προσπάθεια μας, δεν είναι για την ώρα αρκετή


Ελαφρώς καλύτερη ήταν στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ με μικρή υπεροχή σε ότι αφορά στην κατοχή της μπάλας. Αυτά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Γύρω στο 20 λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε το ρυθμό της και προσπάθησε να γίνει πιο πιεστική, δημιούργησε κάποιες φάσεις εκ των οποίων και μία πολύ μεγάλη με τον Λοΐζου.

Κατάφερε και ο Ακρίτας να γίνει απειλητικός σε 1-2 περιπτώσεις όμως σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στην επίθεση.

Διάθεση είναι φανερό ότι υπάρχει, βγαίνουμε μπροστά συνεχώς όμως τα χαλάμε στην τελευταία πάσα, στο τελευταίο σουτ, στην τελική επιλογή όταν φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή.

Ένα γκολ χρειαζόμαστε για να αναγκάσουμε και τον αντίπαλο να αλλάξει τακτική και να ανοικτεί λίγο περισσότερο. Χρειάζεται όμως προσοχή και πίσω.

Α’ Ημίχρονο

Στο 17ο λεπτό είδαμε την πρώτη φάση στο παιχνίδι όταν ο Λοΐζου στον Ανσαριφάρντ στην περιοχή, αυτός σούταρε όμως ήταν άστοχη η προσπάθεια του.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 19ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς πίεσε τον Περντρέου που σούταρε στα πόδια του Τσέχου, η μπάλα πήρε ύψος όμως ο Γιαν δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά. Στην απομάκρυνση πήρε μπάλα ο Καρίμ έξω από την περιοχή, σούταρε λίγο έξω.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 23ο λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λοΐζου εκμεταλλεύτηκε απομάκρυνση του Περντρέου μέσα στην περιοχή, πήγε να τον «κρεμάσει», η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στη γραμή της εστίας του Ακρίτα.

Στο 27ο λεπτό ο Ακρίτας κατέγραψε την πρώτη τελική του προσπάθεια με τον Καραγιάννη να σουτάρει άστοχα έξω από την περιοχή.

Η πιο σημαντική στιγμή για τον Ακρίτα ήρθε στο 30ο λεπτό όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή μας, ο Καραγιάννης έκανε μόνος σου το οποίος έφυγε λίγο έξω.

Στο 32ο λεπτό ο Λέτσιακς σέντραρε από αριστερά, ο Μπρούνο έπιασε κεφαλιά άστοχη.

Ευκαιρία χάθηκε στο 34ο λεπτό όταν ο Λοΐζου μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έκανε πάσα πίσω στον Λέτσιακς όμως τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Το φάουλς που κέρδισε ο Μπρούνο έξω από την περιοχή εκτέλεσε απευθείας ο Λέτσιακς πάνω στο τείχος.

Μεγαλη ευκαιρία χάθηκε στο 44ο λεπτό. Ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή, περίμεναν πάσα Κίτσος και Λοΐζου όμως ο Λέτσιακς έδωσε σε αντίπαλο.