Home TOP NEWS Match Report: Λύτρωση με Μπέζους και πήραμε αυτό που σίγουρα αξίζαμε!

Match Report: Λύτρωση με Μπέζους και πήραμε αυτό που σίγουρα αξίζαμε!


Ψάξαμε το γκολ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, σκοράραμε κι ένα γκολ το οποίο δεν μέτρησε και όλα έδειχναν πως στο τέλος θα φεύγαμε από το γήπεδο καταγράφοντας ακόμα μία μεγάλη αποτυχία.

Ο Μπέζους όμως ήταν αυτός που έδωσε στο τέλος της λύση με ένα πανέμορφο πλασέ έξω από τη περιοχή, στο 95ο λεπτό του παιχνιδιού.

Αξίζαμε την νίκη αφού ήμασταν ανώτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι, χάσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και στο τέλος πήραμε αυτό που κυνηγήσαμε μέχρι το τελςευταίο δευτερόλεπτο.

Ελαφρώς καλύτερη ήταν στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ με μικρή υπεροχή σε ότι αφορά στην κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Γύρω στο 20 λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε το ρυθμό της και προσπάθησε να γίνει πιο πιεστική, δημιούργησε κάποιες φάσεις εκ των οποίων και μία πολύ μεγάλη με τον Λοΐζου.

Κατάφερε και ο Ακρίτας να γίνει απειλητικός σε 1-2 περιπτώσεις όμως σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στην επίθεση.

Διάθεση ήταν φανερό ότι υπήρχε, ήμασταν μπροστά συνεχώς όμως τα χαλούσαμε στην τελευταία πάσα, στο τελευταίο σουτ, στην τελική επιλογή όταν φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η συχνότητα των επιθέσεων και η ένταση στο ρυθμό μας αυξανόταν συνεχώς. Μάλιστα οι αλλαγές του Φερέρα έδιναν συνεχώς περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα όμως λύση δεν βρίσκαμε. Μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ουκρανός μέσος μας έδωσε το πολύ σημαντικό τρίποντο με το γκολ του.

Α’ Ημίχρονο

Στο 17ο λεπτό είδαμε την πρώτη φάση στο παιχνίδι όταν ο Λοΐζου στον Ανσαριφάρντ στην περιοχή, αυτός σούταρε όμως ήταν άστοχη η προσπάθεια του.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 19ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς πίεσε τον Περντρέου που σούταρε στα πόδια του Τσέχου, η μπάλα πήρε ύψος όμως ο Γιαν δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά. Στην απομάκρυνση πήρε μπάλα ο Καρίμ έξω από την περιοχή, σούταρε λίγο έξω.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 23ο λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λοΐζου εκμεταλλεύτηκε απομάκρυνση του Περντρέου μέσα στην περιοχή, πήγε να τον «κρεμάσει», η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στη γραμή της εστίας του Ακρίτα.

Στο 27ο λεπτό ο Ακρίτας κατέγραψε την πρώτη τελική του προσπάθεια με τον Καραγιάννη να σουτάρει άστοχα έξω από την περιοχή.

Η πιο σημαντική στιγμή για τον Ακρίτα ήρθε στο 30ο λεπτό όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή μας, ο Καραγιάννης έκανε μόνος σου το οποίος έφυγε λίγο έξω.

Στο 32ο λεπτό ο Λέτσιακς σέντραρε από αριστερά, ο Μπρούνο έπιασε κεφαλιά άστοχη.

Ευκαιρία χάθηκε στο 34ο λεπτό όταν ο Λοΐζου μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έκανε πάσα πίσω στον Λέτσιακς όμως τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Το φάουλς που κέρδισε ο Μπρούνο έξω από την περιοχή εκτέλεσε απευθείας ο Λέτσιακς πάνω στο τείχος.

Μεγαλη ευκαιρία χάθηκε στο 44ο λεπτό. Ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή, περίμεναν πάσα Κίτσος και Λοΐζου όμως ο Λέτσιακς έδωσε σε αντίπαλο.

Β’ Ημίχρονο

Ένα απευθείας φάουλς εκτέλεσε ο Γαβριήλ στο 48ο λεπτό, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 54ο λεπτό χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μάθιους σέντραρε από δεξιά, ο Κίτσος μόνος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά δίνοντας πάσα προς τα πίσω όμως κανείς δεν κινήθηκε στην πορεία της μπάλας.

Μπήκαν Μπέζους και Παπουλής στη θέση των Μπασιρού και Κίτσου στο 58ο λεπτό.

Σουτ του Λοΐζου μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό.

Σουτ από τον Αραούχο πάνω στον Ουζόχο στο 60 λεπτό.

Στο 61ο λεπτό ο Λανγκ έπιασε κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, η μπάλα πήγε χωρίς δύναμη σε ένα σημείο όπου ο Περντρέου έπεσε και μάζεψε.

Στο 62ο λεπτό ο Ελ Τζεμίλι έκανε σούτ άστοχο

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Μπρούνο στο 54ο λεπτό όταν έπιασε κοντινή κεφαλιά, ο Περντρέου έβγαλε τη μπάλα μέσα από τα δίκτυα με μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και στο 69ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς έδωσε συρτά στη περιοχή για τον Μπρούνο ο οποίος από πολύ καλό σημείο σούταρε με δύναμη ψηλά.

Ευκαιρία έχασε στο 70ο λεπτό ο Ακρίτας με τον Εράσο ο οποίος πλάσαρε, ο Λανγκ έβαλε το πόδι παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 74ο λεπτό ο Μπέζους έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος με την ταχύτητα του έφυγε μόνος απέναντι στον Περντρέου, πήγε να τον κρεμάσει όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία.

Στο 77ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή πάνω στον Περντρέου.

Στο 79′ ο Κακουλλής έκανε τακουνάκι ύστερα από πάσα του Μπρούνο, η μπάλα έφυγε έξω.

Κούσουλος και Μπάρκερ μπήκαν στη θέση των Κασάμα και Μπρούνο στο 80ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λανγκ στο 86ο λεπτό για κτύπημα σε αντίπαλο.

Σκόραρε ο Κακουλλής στο 89ο λεπτό όμως δεν μέτρησε το γκολ αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Μπέζους ο οποίος άγγιξε, χωρίς να χρειάζεται τη μπαλα.

Απείλησε ο Ακρίτας στο 90ο λεπτό με τον Ζουνίνιο να σουτάρει έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 91ο λεπτό ο Μάθιους σέντραρε συρτά, ο Κακουλλής έκανε προβολή στο πρώτο δοκάρι, βρήκε τη μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Περντρέου.

Στο 95ο λεπτό ο Μπέζους με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή σκόραρε για να δώσει τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.