Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Προβάδισμα με γκολ… ευγενική χορηγία από την αντίπαλο

Ημίχρονο: Προβάδισμα με γκολ… ευγενική χορηγία από την αντίπαλο


Ήμασταν γενικότερα πιο απειλητικοί από την αντίπαλο μας στο παιχνίδι ενώ μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να βρίσκουμε και καλύτερο ρυθμό. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όχι όμως τις μεγάλες ευκαιρίες. Το γκολ που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν δώρο από την Καρμιώτισσα και κάπως έτσι προηγούμαστε στο πρώτο 45λεπτο.

Μετά το γκολ η Καρμιώτισσα προσπάθησε να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα όμως μέχρι εκεί. Δεν έφτιαξε ουσιαστικά καμία φάση σε ολόκληρο το ημίχρονο.

Φαίνεται πως ελέγχουμε το παιχνίδι. Χρειάζεται απλά λίγη προσοχή για να διευρύνουμε το προβάδισμα μας και να το καθαρίσουμε. Όσα το 1-0 ισχύει θα είναι ρευστό.

Α’ Ημίχρονο

Μία καλή πάσα πήρε αριστερά ο Λέτσιακς μέσα στην περιοχή, έκανε επικίνδυνο γύρισμα όμως η μπάλα αποκρούστηκε από την άμυνα.

Στο 12ο λεπτό ο Κίτσος έστειλε μπαλιά στον Λέτσιακς μέσα στην περιοχή, έκανε τελείωμα στο πέσιμο του ο Τσέχος όμως η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα Κνόμπλοχ.

Απευθείας άουτ πήγε το φιλόδοξο φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια δεξια ο Κασάμα στο 15’

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Λοΐζου ο οποίος πήρε πάσα απ΄οτον Κίτσο στην περιοχή, σούταρε στη κλειστή γωνία του Κνόμπλοχ ο οποίος με το πόδι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 23ο λεπτό ο Τάντι γύρισε προς τα πίσω στον Κνόμπλοχ, τον έπιασε σε λάθος βηματισμό, η μπάλα πέρασε από δίπλα του και πήγε στα δίκτυα.

Σουτ από τον Λέτσιακς στο 37ο λεπτό η μπάλα έφυγε έξω.