Home TOP NEWS Οι δύο απουσίες, ο αμφίβολος και… η προδιαγραφόμενη επιστροφή του Φάμπι

Οι δύο απουσίες, ο αμφίβολος και… η προδιαγραφόμενη επιστροφή του Φάμπι

Μπορεί αυτές τις μέρες να μην είχαμε πρωτάθλημα λόγω της διακοπής για τις εορτές των Χριστουγέννων, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποιούσαν κανονικά προπόνησεις.


Εδώ και ένα διήμερο και συγκεκριμένα από την Τετάρτη (28/12) οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα έπιασαν ξανά δουλειά και άρχισαν να προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο Βέλγος τεχνικός για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Παπουλή (αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο) και στον Παναγιώτη Ζαχαρίου που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Φυσικά εκτός από τους δύο σίγουρους απόντες υπάρχει και ένας αμφίβολος κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Άνταμ Μάθιους. Ο Ουαλός που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα αρχίσει την αναμέτρηση με τον Ψάλτη να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Φαμπιανό σε αποστολή της ομάδας μας, ενώ ο Βραζιλιάνος κήπερ εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και αυτή για τα Χριστούγεννα, δούλεψε, πάτησε “γκάζι” και πλέον δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή.