Home TOP NEWS Πενταήμερο ξεκούρασης για την ομάδα

Πενταήμερο ξεκούρασης για την ομάδα


Θα αποφορτιστούν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ποδοσφαιριστές μέσα στις επόμενες μέρες. Η άδεια τους είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 28 του μηνός, ημερομηνία κατά την οποία θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» για να επαναρχίσουν προπονήσεις, ενόψει και της συνέχειας της σεζόν.

Επόμενη μας αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 2 Ιανουαρίου και το παιχνίδι στο Παραλίμνι απέναντι στην Ένωση. Μετά την επανέναρξη των προπονήσεων η ομάδα θα έχει μπροστά της ένα πενταήμερο προετοιμασίας και θα πάει στο «Τάσος Μάρκου» για να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Για την ώρα όμως το πρόγραμμα πειρλαμβάνει ξεκούραση. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αυτό το μικρό διάστημα με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι πλείστοι ξένοι παίκτες μας βρίσκονται ήδη στην πατρίδα τους για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και είναι κάτι που χρειάζονται πολύ γνωρίζοντας ότι με την επανέναρξη της αγωνιστική δράσης θα πρέπει να βάλουν πίεση στην προσπάθεια τους για να μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.