Home TOP NEWS Συγκεκριμενοποίησε το ρόλο του στην ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης

Συγκεκριμενοποίησε το ρόλο του στην ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης


Αναφέρθηκε στα καθήκοντα του με λεπτομέρεια ο Σίμος Ταραπουλούζης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο ρόλος του και οι αρμοδιότητες του στην ομάδα.

Είπε συγκεκριμένα: Δεν είμαι ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτς αθλητικός διευθυντής, ούτε μέλος της διοίκησης. Είμαι ο Σίμος Ταραπουλούζης, διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ και βοηθός προπονητής. Αυτές ήταν οι κυριότερες αρμοδιότητες μου όταν προσλήφθηκα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι μέλος της περιβόητητης επιτροπής προγραμματισμού στην οποία έχουμε κυριότερο θέμα στις αποφάσεις μας τον προγραμματισμό της ομάδας αλλά και τις εμφανίσεις της ομάδας. Παράλληλα είμαι μέλος της ομάδας που συμβουλεύει τον πρόεδρο για τις σημαντικές αποφάσεις που παίρνει. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι. Ότι τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος. Όλοι οι υπολοιποι του λέμε την άποψη μας, του τεκμηριώνουμε την άποψη μας, μερικές φορές μπορεί να επιμένουμε όμως τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος. Οι μεγάλες αποφάσεις δεν είναι ούτε ποιον παίκτη θα πάρουμε, ούτε και ποιος θα παίξει. 

Τα καθήκοντα μου έχουν αλλάξει από την ημέρα της διακοπής της συνεργασίας με τον Νεόφυτο Λάρκου και έχω αναλάβει την ομαλή λειτουργία του «Ηλίας Πούλλος. Όποιοδηποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο «Ηλίας Πούλλος», αν είναι στα δικά μου καθήκοντα, θα προσπαθήσω να το επιλύσω. Αν είναι κάτι ποιο  σημαντικό θα πάμε στη διοίκηση. Ειτε στο Δημήτρη Γρηγόρη είτε στον Νίκο Χαραλαμπίδη. Αν είναι κάτι πιο σοβαρό στον πρόεδρο».