Home TOP NEWS Πέραν της νίκης όποιοδηποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό

Πέραν της νίκης όποιοδηποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το αυριανό της παιχνίδι με τον Απόλλωνα το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ στις 19:00, στο πλαίσιο της 16ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA για το 2022.


Αν εξαιρέσουμε τις δύο νίκες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, στα υπόλοιπα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα με Αποέλ, ΑΕΚ (εκτός), Άρη, Πάφο FC, Απόλλωνα (εκτός), Νέα Σαλαμίνα, αλλά και με την ΑΕΛ η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, πραγματοποιήσε μέτριες εμφανίσεις και από αυτά πήρε μόνο ένα βαθμό.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ λοιπόν, η οποία ήταν η έβδομη για την ομάδα μας σε 15 παιχνίδια, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι, πέραν της νίκης όποιοδηποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό, όχι μόνο στο αυριανό ματς αλλά και σε όλα τα άλλα που ακολουθούν και απομένουν στον β’γύρο.

Μπορεί ο ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα μας να είναι πλέον η είσοδος στην πρώτη έξαδα, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ έστω και τώρα καλούνται επιτέλους να αλλάξουν ρότα και να δείξουν ότι μπορούν να πάρουν αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες, δίνοντας ξανά ελπίδα ενόψει της συνέχειας.