Home TOP NEWS Port Game: Καλή προσπάθεια και σημαντική η νίκη πριν τις δύσκολες δοκιμασίες

Port Game: Καλή προσπάθεια και σημαντική η νίκη πριν τις δύσκολες δοκιμασίες


Κανείς δεν περίμενε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε ευκολο απόγευμα απέναντι στον Ακρίτα. Η ομάδα της Χλώρακας ήρθε στη Λευκωσία για να κάνει την έκπληξη και λίγο έλειψε να τα καταφέρει.

Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε τις προθέσεις της από νωρίς. Έβγαλε στο γήπεδο επιθετικότητα, έβαζε συνεχώς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά και προϋποθέσεις όμως δεν έβρισκε τη λύση. Μέχρι το 94ο λεπτό όταν ο Μπέζους βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Είναι από τα παιχνίδια που ακόμα κι αν δεν έρθει η νίκη, δεν μπορείς να έχεις παράπονο για την προσπάθεια που έχει γίνει. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε, την καλή προσπάθεια, και βεβαίως το σημαντικότατο τρίποντο που διατηρεί τις διαφορές από τις ομάδες που προπορέυονται, ενώ ύστερα και από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είμαστε σε ευνοϊκή θέση σε ότι αφορά στην είσοδο μας στην πρώτη εξάδα.

Υπάρχει ωστόσο και το κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψει ο Φερέρα και για το οποίο έκανε και την αναφορά του χθες μετά τον αγώνα. Αυτό της ουσίας μέσα στο παιχνίδι και των καλύτερων επιλογών όταν είμαστε μπροστά στην αντίπαλη περιοχή.

Η ομάδα τώρα στρέφει την προσοχή στον επόμενο της αγώνα. Είναι ένας από τους δυσκολότερους που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στην «Αρένα» την ερχόμενη Παρασκευή θα δοκιμαστούν οι αντοχές, η ποιότητα και βεβαίως ο ίδιος ο προπονητής ο οποίος ύστερα από ένα δίμηνο δουλειάς στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα ώστε να πάρει ώθηση πριν την επόμενη δύσκολη δοκιμασία.