Home TOP NEWS Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής να επικρατήσει του Ακρίτα Χλώρακας με 1-0 και με την έβδομη της νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε τους 22 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνα με παιχνίδι λιγότερο και διατηρήθηκε στην πρώτη έξαδα, ανοίγοντας την διαφορά από την Ανόρθωση στο +4.


Αλλαγές όσον αφορά την βαθμολογία είχαμε στην πρώτη τετράδα. Ο Αποέλ με τη νίκη του επί της Πάφος FC έπιασε κορυφή, ενώ το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετά από 14 παιχνίδια δέχθηκε την ήττα και κατέβηκε για πρώτη φορά από την πρώτη θέση.

Επίσης αλλαγές είχαμε και στις θέσεις τρία και τέσσερα, αφού η ΑΕΚ με την χθεσινή νίκη της επί της Δόξας κατάφερε να προσπεράσει τον Άρη ο οποίος έμεινε απόψε στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας και την Καρμιώτισσα με τις δύο ομάδες αμφότερες να θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.

Τα αποτελέσματα:

Πάφος FC – Αποέλ 1-2        
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΚ Λάρνακας 0-1                                                                          Ε.Ν. Παραλιμνίου – Απόλλων Λεμεσού 0-1
Ανόρθωση – Ολυμπιακός 1-1
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ακρίτας Χλώρακας 1-0   
ΑΕΛ – Άρης 0-0

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (Cytavision)

Δείτε την βαθμολογία:

***Απόλλωνας και ΑΕΛ έχουν αγώνα λιγότερο