Home TOP NEWS Στο χέρι της να κάνει μια καλύτερη πορεία

Στο χέρι της να κάνει μια καλύτερη πορεία

Την περασμένη Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε την Καρμιώτισσα για την β’ φάση του κυπέλλου, την οποία νίκησε δύσκολα με 2-1 έπειτα από ανατροπή και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους “8” του κυπέλλου.


Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στο κύπελλο ήταν αρκετά ιδιαίτερο, αφού προηγήθηκε της βαριάς ήττας από τον Αποέλ στο πρωτάθλημα και του όλου απόηχου που άφησε αυτή και σίγουρα ήταν κάτι που έκανε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Αύριο η ομάδα μας θα φιλοξενήσει και πάλι την Καρμιώτισσα, αυτή την φορά σε ένα εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν θα κυνηγάνε την πρόκριση αλλά το πολύτιμο τρίποντο που το έχουν ανάγκη η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζοντας πλέον την αντίπαλο της θα πάει στο αυριανό παιχνίδι υποψιασμένη και προετοιμασμένη, για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά εξάδας που πλέον είναι και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος που έχει απομείνει στο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και κατεπέκταση ο Γιανίκ Φερέρα θα πρέπει να βρει τις λύσεις στα θέματα που απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑ να αλλάξει την εικόνα, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να κάνει τουλάχιστον στο δεύτερο τρίτο του πρωταθλήματος μια καλύτερη πορεία.

Είναι στο χέρι της να το πετύχει το πιο πάνω, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί η βοήθεια απ’ όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στο ρόστερ, απ’ αυτούς που θα έρθουν τον Γενάρη, από την τεχνική ηγεσίας, αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το πράσινο οικοδόμημα.