Home TOP NEWS Το ξέσπασμα στο 95′ να… είναι η ώθηση και για το αγωνιστικό...

Το ξέσπασμα στο 95′ να… είναι η ώθηση και για το αγωνιστικό ξέσπασμα!

Με τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στο πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές του Φερέρα κάθε βδομάδα και σε κάθε παιχνίδι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.


Η πίεση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές μας είναι τεράστια και ήξεραν ότι, ενδεχόμενο στραβοπάτημα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ακρίτα θα ήταν ότι χειρότερο τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι και μάλιστα πριν από τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις που ακολουθούν με ΑΕΚ(εκτός) και Απόλλωνα (εντός).

Ευτυχώς ο Μπεζούς στο 90+5 κρατούσε τον άσσο στο μανίκι και με ένα δικό του όμορφο γκολ χάρισε στην ομάδα μας το πιο σημαντικό τρίποντο μέχρι το επόμενο φυσικά, το οποίο κράτησε την ομάδα μας στην πρώτη εξάδα εκεί που θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος της Β’φάσης.

Αυτό που κρατήσαμε είναι ότι μετά την επίτευξη του γκολ, τόσο ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που ήταν στο γήπεδο, αλλά και αυτοί που βρίσκονταν στον πάγκο έγιναν ένα κουβάρι πανηγύρισαν με την ψυχή τους και ουσιαστικά ξέσπασαν, καθώς ήξεραν ότι, λίγα δευτερόλεπτα μετά θα τέλειώνε το παιχνίδι και τα πράγματα σήμερα θα ήταν αλλιώς αν δεν ερχόταν το γκολ.

Ας ελπίσουμε λοιπόν το ξέσπασμα στο 90+5 να βοήθησει την ομάδα μας να ξεσπάσει περαιτέρω και αγωνιστικά και στα δύο επόμενα κρίσιμα ματς να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο για να πάρει τα επιθύμητα αποτελέσματα.