Home TOP NEWS Τώρα θα φανεί αν θα πρέπει να κοιτάζουμε πάνω ή κάτω στη...

Τώρα θα φανεί αν θα πρέπει να κοιτάζουμε πάνω ή κάτω στη βαθμολογία


Η νίκη ήρθε χθες βράδυ όμως μέχρι να τα καταφέρουμε μας βγήκε η ψυχή. Οι τρεις βαθμοί που προσθέσαμε στη συγκομιδή μας, μας τοποθετεί σε ευνοϊκή θέση, σε ότι αφορά στην προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Δεν μας αρέσει να το γράφουμε όμως αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορούμε σήμερα να έχουμε κάποιον άλλον, διαφορετικό στόχο.

Βέβαια τα επόμενα δύο παιχνίδια ενδεχομένως να αλλάξουν και την προσέγγιση μας. Διότι αν έρθουν ακόμα δύο νίκες μέχρι το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, βγάζοντας από το πρόγραμμα τους αγώνες με ΑΕΚ και Απόλλωνα, τότε δεν θα είναι απαγορευτικό για εμάς, να προσδοκούμε σε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα, εννοώντας βεβαίως μία θέση που να οδηγεί στην Ευρώπη. Θα μπορούμε δηλαδή να κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα και να στοχεύσουμε ψηλότερα.

Σε διαφορετική περίπτωση, έγνοια μας θα πρέπει να είναι οι ομάδες που μας κυνηγούν. Και μπορεί ο Φερέρα να λέει, και καλά κάνει, ότι μόνο το επόμενο παιχνίδι είναι στη σκέψη μας, όμως το στοίχημα για την ομάδα είναι το νικηφόρο σερί. Οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα με Καρμιώτισσα και Ακρίτα είναι μεν σημαντικές δεν λένε όμως απολύτως τίποτα ούτε και μπορούν να καταδείξουν βελτίωση, κυρίως σε ότι αφορά στη νοοτροπία νικητή που πρέπει να αποκτήσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2022 μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση, μπορούν ωστόσο να περιορίσουν οριστικά και τον στόχος μας στο πρωτάθλημα.