Home TOP NEWS Γκόμεθ: Η παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική...

Γκόμεθ: Η παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία


Ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην κπομπή «Goal&Roll» της Cytavision. Αναφέρθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μίλησε για το πρωτάθλημα και τους στόχους του στο νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας: «Δεν περίμενα τέτοια εικόνα από την Ανόρθωση. Το ξεκίνημα της δεν ήταν καλό. Δεν περίμενα ούτε τον Απόλλωνα να έχει τέτοια εικόνα, ούτε την Ομόνοια. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα, όμως υπάρχει χρόνος ανάκαμψης».

Για τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Ομόνοιας: «Είναι ωραίο να σκοράρεις, ειδικότερα από μακρινές αποστάσεις. Ένιωσα καλά στην Ομόνοια και απόλαυσα το πέρασμα μου. Πήραμε πρωτάθλημα, μπήκαμε ομίλους και σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Χρειαζόταν τη νίκη, απέναντι σε ένα σύνολο από τα χαμηλά της βαθμολογίας».

Για τους νέους Κύπριους παίκτες του “τριφυλλιού”: «Είναι εξαιρετικοί παίκτες. Η άποψη μου είναι πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από άλλες χρονιές. Αν η ομάδα πάει καλά, θα βελτιωθούν περισσότερο. Η ομάδα πρέπει να τους βοηθήσει με την απόδοση της. Αυτό ισχυεί για τους πάντες, πόσο μάλλον για τους νέους που «κτίζονται» τώρα. Πάντως, ας μη ξεχνάμε την ατομική δουλειά, πρέπει να δουλέψουν για να λάμψουν».

Για το τι λείπει από τους Κύπριους για να παίξουν στο εξωτερικό: «Είναι ξεκάθαρο, μιλάμε για τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι την έχουν και μπορούν, κάποιοι χρειάζονται δουλειά σε αυτό το «κομμάτι».

Για το αν λείπει ο ηγέτης από την Ομόνοια: «Δεν βρίσκομαι στα αποδυτήρια, δεν το ξέρω, όμως για να λειτουργήσει σωστά μία ομάδα, χρειάζονται 3-4 ηγέτες».

Για το τι σημαίνει η Ομόνοια για εκείνον: «Πέρασα αξέχαστες στιγμές. Σεβασμό στον κόσμο και την ομάδα. Ήταν μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου, καθώς πέρασα τέσσερα μοναδικά χρόνια».

Για το τι κρατά από το πέρασμα του: «Τον χαρακτήρα των οπαδών της Ομόνοιας. Στηρίζουν την ομάδα σε καλές και κακές στιγμές. Ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν να βγει από τις δύσκολες στιγμές. Είναι απαραίτητο να έχει κάθε ομάδα τέτοιους οπαδούς».

Για το αν υπέγραψε συμβόλαιο στην Ομόνοια 29Μ: «Ναι, κάνω προπονήσεις ήδη. Στα τελευταία τρία ματς παρακολουθώ την ομάδα, για μένα ήταν μία σωστή απόφαση και μία πρόκληση για την καριέρα του. Πήρα τη σωστή στιγμή, τη σωστή απόφαση. Είμαι χαρούμενος εκεί. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Άνοιξε ένα νεό κεφάλαιο και είμαι χαρούμενος».

Για τους στόχους του: «Να πάμε καλά, να μπούμε στην οκτάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια και μπορούμε να το πετύχουμε. Είμαι νικητής και θα δώσω τα πάντα στην ομάδα μου. Μόλις ξεκινήσω να παίζω, θέλω να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».