Home TOP NEWS Η θέληση για συνεργασία και… η πρόοδος στις επαφές της Εταιρείας –...

Η θέληση για συνεργασία και… η πρόοδος στις επαφές της Εταιρείας – Σωματείου

Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στην Κύπρο. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας την Κυριακή το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο για να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Πάφο FC, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να λύσει κάποια ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο.


Τα “καυτά” ζητήματα που έχει να επιλύσει ο κ. Παπασταύρου είναι αυτό του Τεχνικού Διευθυντή, το ανοικτό κεφάλαιο Εταιρεία – Σωματείο, ενώ το βράδυ της Κυριακής ο Γιανίκ Φερέρα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε, ότι θα συναντηθεί με την διοίκηση για το κομμάτι προγραμματισμός.

Πάντως για το κεφάλαιο Εταιρεία-Σωματείο οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είχαν σταματήσεις για ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας 24sports.com.cy, φαίνεται ότι εξωδιοικητικοί παράγοντες έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την ουσιαστικοποιήση των επαφών των δύο πλευρών.

Όπως βγαίνει προς τα έξω, στις δύο πλευρές υπάρχει θέληση για να συνεχίσουν την συνεργασία και το τεευταίο διάστημα παρατηρείται προόδος στις επαφές των δύο πλευρών, όμως μέχρι το τελικό στάδιο των συζητήσεων υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος.