Home TOP NEWS Παιχνίδι μονόδρομος με την Πάφο FC με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη!

Παιχνίδι μονόδρομος με την Πάφο FC με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη!

Μέρα αγώνα η σημερινή για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Πάφο FC του Χένινγκ Μπεργκ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το προηγούμενο διάστημα γράφαμε για παιχνίδια τελικούς και ότι η ομάδα μας απαγορεύεται να χάσει βαθμούς για να μην υπάρξει πισωγύρισμα και ήρθε η αναπάντεχη ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία μας έβγαλε εκτός τροχιάς διεκδίκησης μια καλύτερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ μας πλησιάσαν κι άλλες ομάδες που είναι εκτός εξάδας (Νέα Σαλαμίνα -31-, ΑΕΛ -28-).

Με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς ότι στον σημερινό αγώνα με την Πάφο FC το μοναδικό αποτέλεσμα που πρέπει να διεκδικήσουν οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα είναι μόνο η νίκη, με την οποία η ομάδα μας θα μπορέσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και με την οποία θα μπορέσει να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι για είσοδο στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του πρώην τεχνικού της ομάδας μας έχει αρκετά ψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθούν για ακόμη μια φορά να εκμεταλλευτούν το ΓΣΠ των 9νικών από τις 11 συνολικά στο πρωτάθλημα και να ψάξουν σε αυτό άλλο ένα τρίποντο.

Όποιοι ποδοσφαιριστές και να κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο τερέν του ΓΣΠ με συγκέντρωση, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό τρίτο, με προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή και να παίξουν για 90λεπτά με πάθος και ψυχή για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο.