Home TOP NEWS Συνέχεια στην 21η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Συνέχεια στην 21η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, οι οποίες θα γίνουν σε Λευκωσία και Λάρνακα.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα γίνει στις 17:00 στο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Πάφο FC. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο και θα ψάξει σήμερα τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στο πρώτο γκρουπ. Απ την άλλη η Πάφο FC έρχεται στο ΓΣΠ με τριά σερί νικηφόρα αποτελέσματα για να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που θα γίνει στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” και θα ξεκινήσει στις 19:00 η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Οι “ερυθρόλευκοι” της Αμμοχώστου μετά τη νίκη επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ψάξει το τρίποντο κι απέναντι στον Λεμεσιανό σύλλογο για να παραμείνει ζωντανή στην διεκδικήση μιας θέσης στην εξάδα. Απ’ την άλλη οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού θέλουν το “διπλό” για να πιάσουν την σημερινή τους αντίπαλο στην 7η θέση και να πλησιάσουν κι αυτοί το πρώτο γκρουπ.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου
17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC (Primetel)
19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (Cytavision)