Home TOP NEWS Τώρα είναι που θέλει τον 12ο ακόμη περισσότερο!

Τώρα είναι που θέλει τον 12ο ακόμη περισσότερο!

Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης (10/1) ότι, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί πακέτο εισιτηρίων (δείτε εδώ λεπτομέρειες) για τα επόμενα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΓΣΠ με ΑΕΛ, Πάφος FC, Άρη και Αποέλ.


Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια βελτίωσης, παίρνει μέσα από τα παιχνίδια της την ουσία που είναι οι νίκες και στις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετράει 5 νίκες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 14 υπέρ και 2 κατά.

Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα και των συνεργάτων του στην 18η αγωνιστική πέτυχε τη νίκη με την Δόξα, ενώ τα υπόλοιπα αποελέσματα το ευνόησαν στο να μειώσει από τους προπορευούμενους.

Είναι γεγονός ότι, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορέσει να βγάλει στο τερέν την ίδια σταθερότητα και παρουσιαστεί με την ίδια συνέπεια στα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα τότε θα είναι κάτι που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θα μπορεί να κοιτάζει ακόμη πιο πάνω.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος απομένουν 8 παιχνιδιά τα τέσσερα εξ αυτών θα γίνουν στο ΓΣΠ στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ μοιάζει ικανή να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, όμως για να επιτευχθεί αυτό και μάλιστα στα παιχνίδια ντέρμπι με ΑΕΛ, Πάφο FC, Άρη και Αποέλ θα χρειαστεί και την στήριξη του 12ου.