Home TOP NEWS Η δεύτερη καλύτερη επίθεση κόντρα στην τρίτη καλύτερη άμυνα

Η δεύτερη καλύτερη επίθεση κόντρα στην τρίτη καλύτερη άμυνα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα(16/1) στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ.


Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες με Απόλλωνα, ΕΝΠ και Δόξα, η ομάδα μας θα πάει κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού, που θα έρθουν με αυτοπεποίθηση στην Λευκωσία μετά τη νίκη με τον Αποέλ, για να τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς που θα την βοηθήσουν να συνεχίσει την αντεπίθεση.

Πάντως  αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας καθώς στο τερέν του ΓΣΠ θα “κοντραριστούν” η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από 18 αγωνιστικές πέτυχε 30 γκολ, την καλύτερη επίθεση την έχει η Πάφος με 38 γκολ υπέρ, ενώ η ΑΕΛ μετά από 18 αγωνιστικές δέχθηκε μόνο 11 γκολ, επτά δέχθηκε ο Αποέλ και 10 η ΑΕΚ.

Πάντως ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του “σκάναραν” την επόμενη αντίπαλο μας και στο παιχνίδι με την Δόξα, αλλά και στο πιο απαιτητικό ματς με τον Αποέλ και θα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές μας τα συν και τα πλην του αντιπάλου στα οποία θα επιδιώξει η ομάδα να “χτυπήσει” για να πάρει το ζητούμενο.