Home TOP NEWS «31 Ιανουαρίου 2023, το ποτήρι ξεχείλησε»

«31 Ιανουαρίου 2023, το ποτήρι ξεχείλησε»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η άποψη του φίλαθλου Θεόφιλου Αβραάμ:

Τα τελευταία Χρόνια παρά τις όποιες επιτυχίες είχε η Ομάδα μας πάντα κάτι πρέπει να υπάρχει στη επικαιρότητα που να τη Αφορά. Ξεκινώντας απο το γηπεδικό, πώληση της Ομόνοιας , μεταγραφή Τζιωνή και όχι Λοίζου, αναβάθμιση προπονητικού κέντρου και η τελευταία Βόμβα που έριξε ο Σταύρος το περασμένο Νοέμβριο. Εσκεμένα η όχι αυτά διέρευσαν προς το κόσμο της Ομάδας μας προκαλώντας πανικό, διαχωρισμούς μεταξύ οπαδων και πολλές φορές αφήνοντας μας σε μια καθομιλουμένη περίεργη στάση. Χωρίς καμία προστασία προς του οπαδούς της λαοφιλέστερης ομάδας με τις συνεχόμενες δημοσιεύσεις από μέσα μαζικής ενημέρωσης με δημοσιεύματα πέρα για πέρα από τη πραγματικότητα.

Ερχομαι στο σήμερα 31 Ιανουαρίου 2023 όπου το ποτήρι ξεχίλισε. Τελευταία ημέρα μεταγραφών με τη κάθοδο του προέδρου ενώ προηγήθηκε το μεταξύ μας παιχνίδι με τη Πάφο και το σήριαλ Bruno διέρκησε όλο το μήνα. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ όπως πάντα αναφέρετε σε όλες σας τις ανακοινώσεις σκεφτόμαστε το μέλλον. Προφανώς δεν σκέφτεστε σωστά. Δεν δίνουμε το καλύτερο μας παίχτη σε ανταγωνιστή που έχει τη δύναμη να μας υποσκελίσει και τα επόμενα χρόνια. Το ξακουστό μας τμήμα scouting(ιδέα που λέμε) που μας έφερε παιχταράδες που τρύφαμε τα μάτια μας (ειρωνικό σχόλιο) τα τελευταία χρόνια περιμέναμε να καλύψη το κενό που δημιουργήθηκε στο παρα πέντε. Δεν θα σταθώ παιρετέρω στο θέμα καθώς η αλλαγή έπρεπε να γίνει ΕΔΏ ΚΑΙ  2 χρόνια χωρίς σωστή στελέχωση σε θέσεις όπως  παίχτη στη θέση 10(μήν ακούσω ότι ο bezus είναι 10), επιθετικό κτλ.

Γιατί δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα σας βγάζω το καπέλο με τη ανάδειξη Κύπριων ποδοσφαιριστών απο τα σπλάχνα της Ομάδας που νοιάζονται, εκτιμούν  και παίζουν με πάθος για τη ιδέα της Ομόνοιας

Τελικά κύριοι της Διοικησης και Σωματείου τί θα γίνει? Δεν έχετε εγωσισμό πάνω σας να μας περι παίζει ο κάθε πικραμένος. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε ο κόσμος δεν είναι περι παίξιμο κανενός. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.  ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ