Home TOP NEWS «Αν δεν τα βρείτε… ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα»

«Αν δεν τα βρείτε… ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα»

Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!
(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])
Η άποψη του Χρυσοβαλάντη Πουγιούκκα: 

Η μεγαλύτερη – λαοφιλέστερη ομάδα στο νησί έφτασε στο σημείο να γίνεται από ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ των αντιπάλων σε μικρό-μεσαία ομάδα σε χρόνο 2 ετών.


Ο λόγος? Από την πλευρά του οπαδού και του ερωτευμένου με την ιδέα του ΑΣΟΛ θεωρώ ότι οι συνεχείς λάθος κινήσεις και οι επιπόλαιες επιλογές έφεραν την βασίλισσα σε αυτό το σημείο.

Εάν το σωμάτιο και η εταιρεία δεν κάτσει να βρει την χρυσή τομή, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίζει να πιάνει πάτο.

Πιστεύω πως είτε ο κύριος Παπασταύρου πρέπει να τηρήσει τη αρχική συμφωνία είτε να μας αφήσει και να φύγει ΚΥΡΙΩΣ γιατί το μόνο που κατάφερε είναι το ” ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ” να το μετατρέψει σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς εκείνον.

Κύριοι της εταιρείας και του σωματείου, ο πράσινος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα που αγαπά αυτό το έδειξε μέσο των season tickets και των privilege cards γι’αυτό αφήστε τους εγωισμούς και δείτε το καλό της ομαδας όπως έγινε τις σεζον 2019-20 και 2020-21.

Αν δεν τα βρείτε για το καλό της ομάδας…ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.
☘️ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ☘️