Home TOP NEWS «Χρειάζονται σωστοί ανθρώποι στα καίρια πόστα»

«Χρειάζονται σωστοί ανθρώποι στα καίρια πόστα»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η άποψη του φίλαθλου Φάνου Στυλιανού:

Καταρχήν ευχαριστούμε που μας δίνετε τον λόγο να εκφράσουμε όσα νοιώθουμε  αλλά και όσα πιστεύουμε
οτι πρέπει να ακουστούν. Πολλές φορές σκέφτηκα να πάω να βρώ τον κ.Παπασταύρου και να του μιλήσω για πράγματα που δεν αφήνουν να φτάσουν στα αυτιά του.

Ο κ.Παπασταύρου ήρθε με τις καλύτερες προθέσεις και ως σωστός επιχειρηματίας προσπάθησε να έχει ακόμα μια πετυχημένη συνεργασία αλλά και επένδυση. Ναι η Ομόνοια ανήκει στο κόσμο που την αγαπά και την στηρίζει, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Δεν ανήκει σε κανένα σωματείο ή κόμμα!
Όπως όμως σίγουρα γνωρίζει ( ο κ.Παπασταύρου), για να πετύχει πρέπει να έχει σωστούς συνεργάτες. Κάτι που ίσως δεν γνωρίζει είναι ότι δουλειά με “συγγενείς” και ¨κουμπάρους” δεν κάνεις, εκτός και αν αποδεδειγμένα σου δείξουν πως θα δρουν πάντα προς το συμφέρον της επιχείρησης σου , που σε αυτήν την περίπτωση η συγκεκριμένη επιχείρηση αγγίζει εκατοντάδες χιλιάδες με την όποια επιτυχία ή αποτυχία της.

Όλοι τρέχουμε εδώ και  χρόνια, παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, να αγοράζουμε season ticket για όλη την οικογένεια, γιατί αγαπάμε την ομάδα μας.
Μας δώσατε τόση χαρά μετά από 11 χρόνια και μετά …. η κατρακύλα στο χάος.!

Δεν είμαι στη μερίδα του κόσμου που έχασε την εμπιστοσύνη του στον κ.Παπασταύρου και τις προθέσεις του. Ξεκάθαρα λέω πως αυτός θα έπρεπε ήδη να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σε αυτούς που άφησε να διοιηκούν και να κάνουν το ένα τραγικό λάθος μετά το άλλο.! Που βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταρρέει και συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα λάθη εδώ και 2 χρόνια.(μετά Λάρκου & Μπεργκ εποχή)

Χρειάζονται Σωστοί ανθρώποι στα καίρια πόστα, ουτως ώστε η ομάδα να μην γίνεται έρμαιο στις όποιες ορέξεις της κακής διαιτησίας!

Χρειάζονται Σωστοί επαγγελματίες για την (έγκαιρη) ολοκλήρωση μεταγγραφών που να μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα και να είναι εμπορεύσιμοι, κάτι που απαιτεί το σύχρονο ποδόσφαιρο!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!