Home TOP NEWS Δεν φτάνει μόνο ότι τους γνωρίζει ο Σωφρόνης

Δεν φτάνει μόνο ότι τους γνωρίζει ο Σωφρόνης

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (15/2) με τον Αποέλ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola.


Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της αγνοεί τη νίκη, έχασε τρεις φορές από Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση, Άρη, ενώ εξήλθε ισόπαλη με την Πάφο FC και στο παιχνίδι με τον “αιώνιο” θα πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα και με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3-4 που οδηγούν στην Ευρώπη να έχουν απομακρυνθεί, ο μοναδικός δρόμος για διάκριση και για έξοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια είναι μόνο μέσα από το κύπελλο και στις διπλές αναμετρήσεις με τον Αποέλ η ομάδα μας πρέπει να τα δώσει όλα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή που έπιασε δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” την περασμένη βδομάδα θα βρει στον δρόμο του τον Αποέλ για πρώτη φορά ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας φυσικά τους αντιμέτωπισε και ως προπονητής της Καρμιώτισσας, με την ομάδα των Πολεμιδιών μάλιστα να βάζει δύσκολα στο σύνολο του Μιλόγεβιτς.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Αποέλ κι αυτό είναι στα συν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο δεν φτάνει, μπάλα δεν παίζει ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά οι ποδοσφαιριστές κι αυτοί θα πρέπει την Τετάρτη το απόγευμα(19:00) να παρουσιαστούν στις τέσσερεις γραμμές, έτοιμοι, με πάθος, με τσαμπούκα και με πείσμα για 90λεπτά διεκδικόντας το ζητούμενο που είναι μόνο η νίκη.