Home TOP NEWS «Εδώ μας φέρατε κύριοι. Εμάς που ήμασταν στις εισφορές, στην τενέκκα, στα...

«Εδώ μας φέρατε κύριοι. Εμάς που ήμασταν στις εισφορές, στην τενέκκα, στα τουβλάκια, στα κάρβουνα»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Άποψη Φιλάθλου:

Πραγματικα θελω να γραψω πολλα. Θελω να θυμωσω, να βρισω, να φταιξω καποιους συγκεκριμενους. Μα δεν θα κανω τιποτε απο τα πιο πανω.

Ο λογος; Η απογοητευση που ειναι χειροτερη απο ολα τα πιο πανω. Γιατι βλεπετε ολα τα πιο πανω περνουν, οπως περνουν και οι μερες και αν και ακομα ειναι φρεσκα, περνουν. Η απογοητευση ομως οχι. Δυστηχως η ευτηχως σε αυτο το σημειο ειμαστε σημερα κυριοι. Ουτε θυμωμενοι, ουτε νευριασμενοι ουτε ξενερωμενοι. Απλα απογοητευμενοι. Και οι λογοι απλοι.

Η κακη χρονια η περσινη; Ναι αλλα οχι μονο. Ο κακος προγραμματισμος; Ναι αλλα οχι μονο. Η ακομα πιο κακη φετινη χρονια και το ρεζιλεμα απο ολους και απο ολα; Ναι αλλα οχι μονο. Ειναι το συνολο που γεμιζει και γεμιζει και γεμιζει και συνεχιζε να γεμιζει το ποτηρι μεχρι και τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων που πραγματικα το ξεχειλισαν.

Το αγωνιστικο μπουρδελλο που βλεπουμε εδω και εναμιση χρονο σε συνδυασμο με αδιαφορους τα τελευταια παιχνιδια παικτες σε συναρτηση με την πωληση του Μπρουνο (που καλα εκανε και εφυγε κιολας αν με ρωτατε) μας οδηγησαν στο σημερα που ημασταν ενα τσιρκο. Γιατι περι τσιρκου προκειται.

Θελετε συμφωνατε, θελετε διαφωνατε για μενα ειμαστε τσιρκο. Και ο λογος πολυ απλος. Ξερετε θελουμε ολοι να πουμε παπασταυρου φυγε και παπασταυρου.ετσι και αλλιως αλλα κυριοι καταλαβετε οτι δεν φταιει ο παπασταυρου μονο. Εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης αλλα δεν φταιει μονο αυτος.

Απο επιχειρηματικης αποψης ισως και τον δικαιολογω γιατι αν βαλεις κατω τα νουμερα κανενας εν θελει να συρνει λεφτα μες τον λακκο ειτε φταιει ειτε οχι. Για μενα ομως οσο φταιει και ο παπασταυρου με την ομαδα του αλλο τοσο φταινε και οι σωματιακοι.

Οχι γιατι μονο την ξεπουλησαν τοτε αν και για να παεις μπροστα μονο με επενδυτη θα γινοταν αλλα για το οτι απο τον Οκτωμβρη που τοποθετηθηκε δημοσια αυτοι αγνοουνται. Ξερω πως θεωρητικα οταν εχεις κατι απο το διαβουλευεσε καταληγεις καπου που ισως ειναι σωστο και για τους δυο και μιλας του κοσμου. Μιλας.

Εισαι ενα σωματειο που προωθα την διαφανεια και καθε αλλο απο αυτο κανεις. Εισαι ενα σωματειο που δημιουργηθηκες με βαση το ελευθερο πνευμα και λογο και μονο αυτο δεν κανεις. Κυριοι του σωματειου αποτυχατε παταγωδως. Βολευτηκατε οσαν κυβερνητικοι που πιαννουν την επιταγη τους δουλεψουν εν δουλεψουν, το χρεος καθε χρονο παει κατω και εσυ αγναντευετε και σφυρατε αδιαφορα.

Σας βολευει αυτο για να λετε η ομαδα του λαου αλλα εισαστε απλα καρεκλοκενταυροι που μονο το δικο σας συμφερον βλεπετε. Αλλα το οτι σφυρατε φαινετε. Ο ‘θειος’ θα παρει τα λεφτα απο τις πωλησεις μαζι με τες εισπραξεις του EL εσεις θα πιασετε για το χρεος και δεν μας καιγετε καρφι αν ο κοσμος εν ευχαριστημενος ή εστω και λιγο ικανοποιημενος. Κανενας εν υποσχετε κυπελλο πρωταθλημα και ομιλους καθε χρονο αλλα τουλαχιστον να προσπαθει να ανταγωνιστει με τους υπολοιπους. Κυριοι αποτυχατε. Μας απογοητευσατε. Μας κουρασετε.

Στες επομενες σωματιακες εκλογες αν δεν φκειτε οι ιδιοι εννα βαλετε ομοιους σας που θα εξυπηρετουν δικα σας συμφεροντα ή και δικα τους και απλα η κατασταση θα διαιωνιζετε. Κριμα σε εμας τα παιδια μας που γινομαστε ολοι περιγελος, που πονουμε ματια και στομαχια καθε εβδομαδα ανελλειπως που τον σεπτεμβρη του 2021, που πιαννουμε σηζον, ρουχα για εμας και τα παιδια μας και πιστευουμε σε εσας χωρις αντικρισμα. Η ττενεκκα του κυπελλου εν εσωσε τιποτε περσι ουτε και φετος αν παμε ως εκει.

Το προβλημα ειναι βαθυτερο κυριοι και ονομαζετε βολεμμα και ουτε σας ενδιαφερει με εσας με τον ‘θειο’ τον απλο φτωχο κοσμο που σας ακολουθει εντος εκτος ή απο το σπιτι. Ας κουρευκουντε λετε εννεν; Κριμα. Εν ειμαι εταιρικος ουτε σωματιακος.

Ειμαι ενας υγιης φιλαθλος που λεω κριμα γιατι λογω των καπριτσιων σας ντρεπουμε να φορω την φανελλα της αγαπης μου του μωρου μου να φκει εξω στον δρομο να παιξει γιατι εννα τον περιπεζουν οι γειτονες για την ομαδα του. Εδω μας φερατε κυριοι. Εμας που ειμασταν στες εισφορες, στην τενεκκα, στα τουβλακια και στα καρβουνα. Εμας τους υγιεις φιλαθλους που ημασταν εκει.

Καληνυχτα Κεμαλ αυτος ο κοσμος δεν θα (θελει να) αλλαξει ποτε.

Ι. Κ – Ένας υγιής Φίλαθλος