Home TOP NEWS Είναι και θέμα αντοχών

Είναι και θέμα αντοχών

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και μπήκε δυνατά στο “αιώνιο” ντέρμπι, δεν μπόρεσε να φύγει από το ΓΣΠ με τη νίκη που τόσο ήθελε, δέχθηκε την ήττα η οποία ήρθε μετά από ανατροπή και έτσι ο αγωνιστικός κατήφορος συνεχίστηκε με την ομάδα μας να μετράει σε πέντε παιχνίδια τέσσερεις ήττες και μια ισοπαλία.


Βλέποντας και το ψεσινό παιχνίδι, διαπιστώσαμε ότι όλες οι ήττες της ομάδας μας έχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Σε κάποια από τα παιχνίδια της, η ομάδα αν και έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, έπαιξε ωραίο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει προβάδισμα, ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της, οι αντοχές της, οι παίκτες έχασαν αδικαιόλογητα την αυτοσυγκέντρωση τους, κάτι που είχε ως αποτέλεαμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να γνωρίσει ήττες με ανατροπή, όπως έγινε σε τέσσερα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ, την Ανόρθωση και τον Αποέλ.

Στα άλλα επτά παιχνίδια που η ομάδα μας έχασε, βρέθηκε σε όλα πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει αντίδραση. Μάλιστα σε κάποια όπως με την Πάφο, τον Αποέλ στο πρωτάθλημα, με τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Άρη δέχθηκε γκολ και ενώ είχε χρόνο για να αλλάξει τα δεδομένα δεν τα κατάφερε ποτέ, μάλιστα στα δύο παιχνίδια που πρωτοαναφέραμε δέχθηκε και βαριές ήττες με 3-0 και 4.0.

Πέραν λοιπόν από τα αμυντικά λάθη που έγιναν στα πλείστα παιχνίδια και μας στοίχισαν βαθμούς, έρχεται και το κομμάτι των αντοχών των ποδοσφαιριστών, αφού διαπιστώσαμε ότι μετά από ένα καλό ημιχρόνο, στην συνέχεια κατεβαίνει ο διακόπτης.

Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δει η τεχνική ηγεσία, να το δουλέψει και να το αλλάξει άμεσα. Για να έρθουν θετικά αποτελέσματα θα πρέπει εμφανίεις όπως το πρώτο ημίχρονο με τον Αποέλ να έχουν διάρκεια όχι 45λεπτών, αλλά 90+ λεπτών.

Δείτε τα ανεπιτυχή αποτέλεσματα της ομάδας μας και τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν.

1.Ακρίτας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0  (Το γκολ επιτεύχθηκε στο πρώτο μέρος, δεν βγήκε αντίδραση)

2.Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 (Προηγήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο)

3.ΑΕΛ- ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

4.ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 0-1

5.Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0 (Πρώτο γκολ στο 1ο ημίχρονο, δύο γκολ στην επανάληψη)

6.Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0 (Πρώτο γκολ στην εκπνοή των 45λεπτών, τρία γκολ στο δεύτερο μέρος)

7.ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 (Προβάδισμα για την ομάδα μας, δέχθηκε δύο γκολ και έχασε)

8.Νέα Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 (Προηγήθηκε η Νέα Σαλαμίνα, άργησε να βγάλει αντίδραση η ομάδα μας και όταν πέτυχε το γκολ, δέχθηκε καπάκι το δεύτερο)

9.Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-1 (Προηγήθηκε η ομάδα μας, ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του 45λεπτού και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τρία γκολ)

10.ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 1-2 (Προηγήθηκε ο Άρης νωρίς, δεν έβγαλε αντίδραση η ΟΜΟΝΟΙΑ, δέχθηκε δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, μείωσε στο 81)

11.ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 1-2 (Προηγήθηκε η ομάδα μας, δέχθηκε δύο γκολ απο στημένες μπάλες, δεν μπόρεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ ήταν το παιχνίδι στο 1-1 και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα να δημιουργήσει ή να φτιάξει φάσεις)