Home TOP NEWS Γιανίκ Φερέρα: “Δεδομένo ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι με την...

Γιανίκ Φερέρα: “Δεδομένo ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιανίκ Φερέρα μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την προηγούμενη αναμέτρηση της ομάδας μας με την Πάφο, τονίζοντας ότι ήταν πολύ θυμωμένος για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή.


Αναλυτικά:

Τι πιστεύετε για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση; “Νομίζω δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στα βαθμολογικά δεδομένα. Η βαθμολογία μπορεί να… λέει ότι βρίσκονται χαμηλά και δεν είναι καλή ομάδα, όμως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι καλή ομάδα, έχουν κάνει κάποιες μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες που έχουν βελτιώσει το επίπεδο της ομάδας. Είναι δεδομένo ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι”.

Ποια η άποψη σας για τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Πάφο FC; “Όπως το είχαμε προβλέψει, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Είχαμε τις στιγμές μας, όχι πολύ μεγάλες ευκαιρίες, όμως είχαμε τις στιγμές μας που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραμε, αλλά ήμασταν αρκετά δυνατοί για να παλέψουμε και να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Για ακόμη μια φορά λέω ότι είναι καλύτερα να μην μιλήσω για τον διαιτητή, γιατί και πάλι έγινε κάτι… απίστευτο. Όμως εντάξει αφού δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό, τότε δεν θα μιλήσω. Απο μέσα μου νιώθω θυμωμένος, πολύ θυμωμένος”.

Το βίντεο: