Home TOP NEWS «Η χαμένη αξιοπρέπεια»

«Η χαμένη αξιοπρέπεια»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η άποψη Φιλάθλου

Η αξία μια παθολογικής αγάπης όπως αυτή που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ούτε η καταμέτρηση των τροπαίων αν εμείς έχουμε περισσότερα απο άλλους ή αν μπήκαμε σε ομίλους καλύτερους απο τους απέναντι κτλ κτλ.

Η ΑΞΙΑ της ΠΕΛΛΑΡΑΣ που έχει ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ για την ΟΜΑΔΑ του έιναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που έχει οτι έιναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και κάποιοι ΔΕΝ την σέβονται.

Αν δεν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που νιώθει καθημερινά ο καθένας από εμάς στο άκουσμα της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι είναι τρόπος ζωής είναι τρόπος έκφρασης είναι τρόπος δράσης και αντίδρασης.
Περάσαμε και χειρότερα περάσαμε όμως και καλύτερα χρόνια. Δυστυχώς η ευτυχώς για κάποιους η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σβήσει ΔΕΝ θα χαθεί.

Το λοιπόν αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να διαπραγματεύονται την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ είναι διπλά γελασμένοι.
Αν θέλουν σεβασμό προς το πρόσωπο τους είτε αυτή λέγεται εταιρεία είτε αυτή λέγεται σωματείο πρέπει πρώτα από όλα να σεβαστούν τον ΚΟΣΜΟ μας.

Χρονιές αποτυχημένες περάσαμε πολλές και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε ακόμα μια με την προϋπόθεση ότι θα κάτσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον κ…. σας να βρείτε την ΛΥΣΗ μεταξύ σωματείου και εταιρείας. ΑΜΕΣΑ-ΧΘΕΣ-ΤΩΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩ.

Υ.Γ: ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Χάρης.