Home TOP NEWS «Κύριοι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Κύριοι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η παρακάτω άποψη του Γιώρου Ονησιφόρου:

Κύριοι, αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ!!!
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να σταθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς σοβαρό επενδυτή λόγω των παρακάτω:

1. Ζούμε στην εποχή όπου το ποδοσφαιρο είναι μια επιχείρηση, τα λεφτά παίζουν μπάλα, που απαιτεί μεγάλα ποσά τα οποία δεν μπορεί να καλύψει κανένας κόσμος όσο μεγάλη και να είναι η αγάπη του όσα και να μπορεί να προσφέρει (οικονομικά )

2. Το χρέος είναι ήδη τεράστιο και τα προσυμφωνημένα με το Κο Παπασταύρου δεν αρκούν για κάτι καλύτερο χώνεψετε το.

Η ομάδα μας βουλιάζει η σανίδα σωτηρίας είναι ειτε ο Κος Παπασταύρου ειτε κάποιος άλλος επενδυτής που για να δουλέψει για την επιχείρηση (όσο κι αν μας πονεί να τη λέμε έτσι) πρέπει να τη καμει δικη του όπως οποιαδήποτε επιχειρηματίας.

Οι φανατισμοί του τύπου η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ είναι περσινά ξινά σταφύλια ΞΥΠΝΑΤΕ εμείς ο κόσμος τι θελουμε;;
Να πανυγηριζουμε Πρωταθλήματα Κύπελλα κλπ ή να μιζεριαζουμε βλέποντας τους άλλους λόγω της ξεροκεφαλιάς μας ή άλλων τρίτων συμφερόντων.

Σκεφτείτε πόση χαρά μας έδωσε πριν 2 χρόνια τούτη η νέου τύπου ομάδα, ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά είναι ο εκσυχρονισμός και με μια λέξη ο εξολοκλήρου  χειρισμός του οικοδομήματος από επιχειρηματία διότι τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κύριοι ειλικρινά μην εθελοτυφλείτε.

Δεν μας νοιάζει αν το όνομα είναι Παπασταύρου ή Σεΐχης του Καταρ φτάνει να θέλει να πετύχει βλέπε Πάφο , Άρη και σύντομα Καρμιωτισσα  και να φωνάζουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Τροφή για σκέψη!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.


Γιώργος