Home TOP NEWS «Όταν χαθεί η αξιοπιστία σε μία σχέση δεν υπάρχει μέλλον»

«Όταν χαθεί η αξιοπιστία σε μία σχέση δεν υπάρχει μέλλον»


Όπως έχουμε προαναγγείλει από χθες βράδυ, η μέρα σήμερα ανήκει σε εσάς. Σήμερα έχετε το βήμα να εκφράσετε ανοικτά την άποψη σας. Έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά emails με απόψεις οι οποίες θα κατακλύσουν το OmonoiaNews. Χωρίς καμία λογοκρισία, ελεύθερα και δημοκρατικά!

(Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected])

Η παρακάτω απόψη του Χρίστου Τσιάλα:

Είναι κρίμα να μιλούμε για ποδόσφαιρο και να ρίχνουμε το φταίξιμο από δω και από εκει σε παίκτες και προπονητές.

1. Έχουμε ένα Σωματείο που κάνει οτι θέλει χωρίς να δέχεται μέλη.

2. Μια διοίκηση που δεν τήρησε τη συμφωνία εξ ολοκλήρου (μετοχές στο κόσμο). Σε ένα συμβόλαιο οταν δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα σπάει το συμβόλαιο, στη περίπτωση αυτή δεν γνωρίζω τι γίνεται.

3. Φαίνεται οτι τα οργανωμένα σύνολα είναι υποκινούμενα και δεν ασκουν καθόλου πίεση σε Διοίκηση και Σωματείο. Κατά τη γνώμη μου κρίμα που λείπει ο πιο δυνατός κινητήριος μοχλός της ομάδας στα δύσκολα, Θύρα 9.

4. Δεν θα αναφερθώ για παλιά σφάλματα που έγιναν, να κοιτάξουμε το μέλλον να σώσουμε οτι σώζεται.

5. Μια Διοίκηση που απειλεί ξεκάθαρα το σωματείο για καλύτερους όρους συμβολαίου, αλλιώς θα παραμείνει η ομάδα στο έλεος του θεού για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου.

Ποιός μας εγγυάται αν συμφωνήσει το Σωματείο να δώσει στη Διοίκηση Παπασταύρου για 50 χρόνια, οτι δεν θα έρθει σε 5-10 χρόνια ξανά και να απειλά οτι θέλει καλύτερους όρους?!

Κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που χάθηκε η αξιοπιστία σε μια σχέση, δεν υπάρχει μέλλον και θα πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις.

Λύσεις υπάρχουν, όμως πρέπει να υπαρχει θέληση από όλους.

Η Ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι εδω αίωνια, απλά πρέπει να απελευθερωθεί από Σωματείο-κόμμα για να μπορεί να πάει μπροστά και να πετύχει ακόμα περισσότερα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ! ☘️